Да не бидам погрешно сфатена ама ако има бременост и на тој од 30 ден покажува.Мене ми покажа на еден ден пред добивање.
Здраво...со мм се обидуваме за бебенце утре треба да добијам цела недела ми се лоши а и вчера ми се појави малку крв и повеќе немам денес направив тест пошто не сум стрплива но е негативен...што мислите да се надевам или не...... П.С. имам едно детенце но со него немав никакви реакции ова прв пат ми се случува затоа сакам да слушнам ваше мислење Ве бакнувам
Мамички имам едно прашање за вас. Во февруари добив на 27ми, март на 26ти па имавме обид за бебче е сега според календаров на тел ми покажува дека на 22ри НЕ треба да добијам ама 20 дена месечен циклус не е малку? Обично 25-26 дена ми траеше Незнам кога да направам тест дали на 22ри или да си чекам како и обично?? Башка февруари нели беше со 28дена.. Незнам стварно а и нормално дека сум нетрпелива
Девојки дали ако утре сабајле направам тест ќе кажи точно, треба на 3 да не добијам. А односи со свршување беа првиот на 20, после овулација, другиот на 25..???
Почекај да ти доцни, секако и нема ниту две недели од односите. Најдобро ако не добиеш на 3, следното утро направи тест и дај боже да видиш 2 цртички.
Ако на 25-ти минатиов месец ти бил последниот ризичен однос, тест направи задутре. Ако е негативен и тој, повтори го другиот на 9ти. Тогаш се две недели од последниот однос. Прочитав дека првиот ти бил на 20ти, а вториот на 25ти.
Симптоми немам никакви за добивање, вчера ме надболуваше малу стомакот доле, градите уште од овулација почнуваат со болење (овој пат пораснати како да се хаха) денес ако не дојди, јас мислам ќе го биде овај пат.. Ако ме не му е местото на ова за тука слободно бришете или преместете.. Позз до сите, превозбудена сум
Zdravo devojki edno prasanje do vas...dali ako napravite tes dodeka imate menstruacija moze da pokaze povitivno?
Во последно време не ми погодува точно време на добивање,а претходно погодуваше. Мој календар се вика.
Кај мене е преточен, ево денес иста ситуација како тогаш, два месеци ми идеше во исти сат и исти ден, сега ми касни неколку саати..
Последна менструација на 21.11 направив два теста не се сеќавам кои беа само знам дека беа различни.На 16.01 си земав sure check и одма добив позитивен.Најсигурен тест.
Nemora da znaci deka ako e sure chek e sekogas tocen ili najdobar. Mene duri posle 15 dena kasnenje mi pokaza 2 crti prethodno ne pokazuvase.