Mi docni 15 dena. Denes napraviv test preku krv I urina izleze negative. Znaci Dr problem ima pravec na ginekolog ili moze da ne e tocen testot?
Здраво, од 09.08 до 14. 08 имав менструација. После тоа со мм имавме незаштитени односи со свршување во мене во текот на плодните денови бидејќи сакаме бебе и пред да добијам менструација имавме исто односи но сепак тоа беа неплодни денови. Сега пред некој ден пак се обидовме иако знам дека сега сум во неплодни денови. Сега по правило би требало да (Не)добијам околу 11.09, па прашањето ми е што мислите дали ако направам тест утре ќе ми покаже точно или сепак да почекам уште 5-6 дена?
Ако плодните денови ти биле порано во месецот, можно е да покаже ако си бремена, а ако се подоцна во месецот треба да ти доцни неколку дена за да покаже. Јас имам овулација на 16ти ден од од првиот ден од менструацијата, и тестот ми беше позитивен на денот кога требаше да добијам.
Знам колку си нетрпелива да дознаеш ,ама за да не се разочараш,почекај бар 2-3 дена да ти касни па да направиш тест. И јас мислев дека имам овулација на 15ти ден,и ако направев тест пред денот за добивање ќе покажеше негативно,зошто всушност имам доцна овулација Среќно
Не сеуште, бидејќи според апликацијата треба да НЕ(добијам) утре па планирам за некои 3-4 дена за точен резултат, секако се надевам дека нема да добијам до тогаш
Пак јас да досадувам малку. Знам знам знам дека е рано за тест.. Дури до 19/20 месецов треба да почекам.. А дали ако во понеделник тоа е 16ти, ако правам тест преку крв ќе покаже ако има бременост? Или и за тоа треба да чекам ?
Има мали шанси бета хцг да покаже па пак да провериш на 18 да видиш дали се дуплира , или купи и провери преку посензитивен тест на 18/19
Zdravo na site jas sum nova.. imav posleden pat menstruacija na 02-11-2019 mi kasni 3dena denes pravev test negativen.. ve molam za sovet dali da vekam uste nekoj den
Мислам ќе ти покажело со 3 дена доцнење . Ама може си имала доцна овулација. Почекај уште некој ден и потоа посети гинеколог ако не добиваш
Дечки правев вчера тест, искочи негативен сега го гледам една бледа линија има. Што може да значи тоа????