Да но вчера немаше, сега го видов и еднава е онака бледа, а ми касни 10 дена. А имав незаштитен однос ама без свршување внатре... Лелеее се плашам нејкам да има нешто
Резултатот се гледа по 5 минути. Прочитај го упатството мислам дека пишуваше дека по долго стоење може да се појави уште една линија. Сепак резултатот е тој после 5 минути.
Сега направив уште еден, овој еве искочи негативен, можно е после волку време да искочи грешен?Ризичниов однос беше околу 28ми ноември. Многу ме збуни ова со бледава линија.. Симптоми имам веќе недела дена и повеќе, ама еве не ми доаѓа никако.
100% не си бремена. Прочитај на упатсвото после колку време од задоцнување на менструација се прави тестот. Не паничи за да не ти касни уште повеќе од стрес. Си пиела лекови или антибиотик месецов? Беше настината или болна? Имаше некој поголем стрес?
Пиев да амоксиклав, само што ми заврши добиеното, знам помислив и јас дека можно е од тоа само што ме уплаши дека веќе ми е 40ти ден од претходното добиено и затоа. За стрес можно е позитивен ако тоа се рачуна хахах
Ја пиев антибиотик и ми каснеше две недели исто овој месец, но сепак добив. Ќе добиеш. Не знам дали сакаш две цртки или не посакуваш бременост, но сепак ќе добиеш.
Последна менструација ми беше на 06.12.2019г, е сега затоа што обично не ми касни мислев дека е периодов поради стрес и промена на клима, а сеуште немам добиено дали мислите уште утре да направам тест или да почекам уште 3 4 дена? Инаку имам не заштитен однос, но ништо не се десило ризично.. Фала ви
Moze da se napravi test i 3 dena pred mesecniot ciklus, dokolu ima bremenost 100 % ke pokaze tocen rezultat
под претпоставка дека 14ти ден ти бил плоден а шо правиме кај тие шо имат подолг циклус и добиваат со задоцнување??? за да покаже тест треба да се изкаче бетата над 50 а тоа иде некаде 19дена од ризичен однос најмалце
Фала ви женски на одговорите, направив сабајле беше негативен. Ако не добијам за неколку дена ќе направам уште еден, или преку крв
A da prasam samo neznaev kade veke .... Dali samo sto ke zavrsi ciklusot ima sansi za zabremenuvanje ? (Prviot den ,vtoriot... ) posle ciklus