Zdravo devojki poslednata men. mi bese od 21.01 do 26.01 spored kalendarot ovulacijata mi e na 07.02 kako i da e so mm se trudime da zacneme otkako mi zavrsi men. sakav da ve prasam dali ke moram da cekam do slednata men. za da pravam test ili moze narednata nedela.. btw slednata men. mi e na 22.02 vi blagodaram mnogu
Zdravo. Posledna menstruacija 27.01 do 31.01 Nezastiten odnos so svrshuvanje vnatre na 10.02 so toa shto mi pokazhuvashe deka mi se najplodni denovi i deka mi e den za ovulacija. Treba da dobijam za 8 dena spored kalendarot za menstruacija. Ima li shansi da sum kao malce bremena? Haha, i koga da napravam test spored vas? Inaku posakuvana bremenost e. Blagodaram
Јас имав позитивен тест 11 дена по овулација т.е. околу 4 дена пред очекувниот менструален циклус, а потоа го повторив на 13 и на 15 дена по овулација и линијата беше се потемна.
Ај ќе почекам. Можеби и паѓам на психа, ама денес цел ден осеќам болка кај јајници, болка во карлица незз.. Отом потом. Ќе видиме што ќе се случи за 8 дена треба да добијам па тек тогаш ќе ги знаеме резултатите. Да не трчам пред време хаха
Добив ама затоа од 26.02 се обидуваме.Еве сега ми поминаа плодни денови и овулација,работевме на случајот и уште работиме,па се надевам ке биде
Работете ќе си биде, вистина е малку нервозно секој месец кога ќе видиме дека дошла менструацијата. Ама според мене многу е важно да се опуштиш, не зборам само за обидиве за бебе туку општо и стресот од секојдневие многу влијае.
Направив тест за бременост преку крв во систина и испадна негативен тоа ее валјда крајно и доволно дека не сум бремена?Исто така правев и вагинално ехо