Здраво на сите Денов денес го чекав цел месец за да видам дали ќе дојојам или не . Циклусот ми е секој месец точен ,односно на 30 дена добивам. Еве немам знаци дека ќе добијам. Прашањето ми е дали да почекам уште некој ден за тест или денес да правам? Кој тест бо ми го препорачале?
Денес ќе било најдобро да го направиш со утринска мокрача, ама и сега би се појавила бледа линија ако има бременост. Можеш да земеш Self clear, вака изгледа тестот Те чекаме со добри вести
Zdravo devojki jas mnogu pati imam napisano ova tema no sekoj pat imam razlicni temi aj edno prasajne ve molam jas so masmi imame.sekoj den nezastiten odnos bidejki rabotime za tema bebce i sekoj pat mi svrsuva vnatre a jaas kako.sto citam.za bremenoost treba da pominat 14 dena po rizicniot odnos da se vidi dali ima fateno ot spremata dali jas pravam. Greska sto sekoj odnos misvrsuva ili toa.nema.vrska ilitreba primer.denes misvrsi i 14 dena da ne.mi svsuva mose.li nekoj po detalno da.mi obijasni fala. Vicekam odg ❤
Со тоа што секој ден имате незаштитен однос не правиш грешка, значи За тоа нема ограничување. Ама некако те читам подолго време премногу се оптеретуваш со бременост што според мене не е во ред. Значи имаш пишано дека пред месец и нешто ситно си се мажила и си почнала со односи, па дај опушти се, дозволи телата да ви се ЗапоЗнаат, телесните течности синхронизираат не е се така плукни залепи. Јас ти посакувам од прва да останеш бремена ама некако самата себе се оптеретуваш секој ден со пост на Фемина а се убаво ти се објаснува. Значи работите на случајот и уживај , нека не секој однос ти биде правење бебе. А за да си сигурна оди на гинеколог и ќе ти каже зошто имаш такви симптоми како што опишуваш. Ние од овде може само да нагаѓаме.
Zdravo mene me intersira ako na 9ti sum ostanala bremena pred kolku dena e bilo zacnuvanjeto t. E kolku dena se potrebni za se zacne bebeto
Активен член Devokji ve molam za sovet trebase da dobijam na 7mi ovoj mesec mi docni 5 dena napraviv test izleze negativen a na 5ti ovoj mesec me bolese mnogu stomakot kako za dobivanje cel den i vecerta poslemokrenje se izbrisav i imase na hartijata mnogu malku bleda rozeva linija i tolku bese povekje namase nisto ve molam za sovet dali e mozno da sum bremena