Благодарам. Ќе напрацам сабајле уште еден, но најсигурна ќе сум кога ќе ми потврди гинекологот ☺️. Благодарам најмногу!!!!
Zdravo sakav da prasam imav odnosi na plodni denovi svrsuvanje vnatre od 26ti juli do vcera treba da mi dojde na 17ti avgust ama imam bolki vo dolnio del i desnio jajnik imase bolka jaka pred eden den mi se gadi nemam apetit dali treba da napraam test ili da cekam ciklusot?
Многу е рано чекај најмалце ден два пред ден за добивање, и не зимај sure chek, земи или self clear или fruchtest
На 9 дена доцнење секој тест ќе покаже во било кое време од денот. Можеш да земеш 2, да направиш 1 сега и еден со утринска, па да споредиш
Imavme odnos sega na 20 ti avgust,,koga treba da napravi test za bremenost posle kolku dena ili edna nedela, svrsiv nadvor ama ni e strav od predsemenata tecnost poz
Оти бе момче не стави кондом?Какви тестови какви бакрачи рано е за се тоа.Не е трудна уживај ама почни да користиш заштита
Утре ти е 9ти ден. Мислам дека е прерано. А и треба да следиш на 48 часа, така што или сабота со понеделник (што мислам дека е рано) или понеделник со среда, што веќе би требало да ти даде веродостоен резултат. Со среќа
Mislam deka sreda bi pokazalo i na test , ke bide 5 dena pred ciklus , a kako da sledam na 48 casa ? Ne razbrav izvinete dali ima nesto vo aptekite shto se prodava za beta ?
Бета ХСГ се проверува во лабараторија преку крв, можеш и приватно и државно. За да видиш дали се накачува вредноста треба да проверуваш на 48 часа. А за тест најрано покажува 12-13 ден по овалуација, според повеќето членки. Се надевам ќе го добиеш посакуваниот исход.
Zdravo clenki sakam da prasam dali e mozno da ima bremenost a testot ds e negativen i posle 1mesec napraven?
Zdravo na site nova sum tyka i imam somnez i prasanje ovoj mesec trebase da mi dojde na 16 ciklusite mi se redovni,taman si pomisliv bremena sum koga pred 2 dena se pojavi slabo krvarenje eve utrovo koga bev vo vc go nemase dali ima sansi za bremenost ili pa mi docnelo tolku mnogu