1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

По колку време тестот за бременост дава точен резултат?

Дискусија во 'Бременост' започната од praski4ka, 15 декември 2009.

1. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Se plasam da ne izleze negativen a jas go posakuvam sprotivnoto sakam bebence

2. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    1.029
    Верувам дека се плашиш,ама подобро да знаеш отколку да си во неизвесност.

На Kozjak му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Tocno koga zabelezav iscedok imav uzasni grcevi vo stomakot duri 2 dena mi traea,ne bi znaela kolkkavi se sansite da sum bremena neli implatacisko krvarenje go ima pred ciklus a ne po docnenje od 7-8 dena

4. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    1.029
    Зависно е од кога настанала овулацијата и кога е имплантиран плодот.Не е кај сите исто.А какво ти беше крварњето,дали беше свежа крв,розов кафен исцедок.

5. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Iscedokot nemase normalna crvena boja povekje kafeav so samo odenje vo toalet primetiv kako leplivo ispagja od mene i zatoa sum vo neizvesna sityacija ne e obilno krvarenje ama sepak imase i toa samo dnevna vloska nosev

6. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    1.029
    Оди купи си тест и ќе знаеш што е.И да не си ќе продолжиш со обиди.Ти поскаувам две црти

7. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Blagodaram draga od srce❤️vo ponedelnik ke se vratam tyka so rezultati od testot.:hai:

На mom to be му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.979
    Допаѓања:
    17.043
    Да не испадне дека ти давам лажна надеж. Мене два дена ми каснеше, ги имав сите симптоми за добивање, купив тестови, само што се вратив дома да правам тест кога што ќе видам кафен исцедок, се разочарав, дури и заплакав и не го направив тестов, си седнав си ручав нервозно, ама нешто ме копкаше цело време и земав станав го оставив јадењето. Прво го направив едниот тест гледам две цртки, не ми се веруваше, направив уште еден и тој беше позитивен, ама ме бунеше исцедокот. Утрината направив уште два теста и тие беа позитивни, сега сум 28 нед веќе :).

На Baby Girl 3, Joanna28 и Kozjak им се допаѓа ова.
  9. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    I mene sega me kopka nekako dlaboko vo sebe osekjam deka sum bremena no otkako go vidov iscedokot se plasam da napravam test znam deka bi bila mnogu tazna ako izleze negativen,no me cudi toa sto do sega mi bea redovni ciklusite a ovoj mesec 7-8 dena docnenje i dva dena iscedokot zbuneta sum vo ciklus nikogas ne sum imala tolku silni bolki vo stomakot a ovie dva dena t.e do vcera bolkite bea kako grcevi duri nepodnoslivi,a iscedokot de kako rastegnata mastika tecese od mene de na topcinja

10. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.979
    Допаѓања:
    17.043
    Како издржа да не направиш на 7 дена доцнење, подобро да направиш тест, ако си бремена може ќе ти дадат утрогестан заради исцедокот и грчевите.

11. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Cekav povekje denovi za da bidam sigurna a i deka sym odalecena od gradot duri ponedelnik mozam na napravam test do togas vo neizvesnost

На Guns N` Roses му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Dali bekoha od vas imala slicen problem za da znam na kaj bi bila nasocena dali bremenost ili....vekje edna godina se obiduvame za bebence minatata godina vo 8 nedela nemase srceva reakcija zavrsiv so kiretaza od prviot mesec koga mi dojde ciklusot si vodam kalendar od datym na datym doagja ednas ili dva pati eden den ored datym no nikogas mi nema docneno tolku,plus ova krvarenje izminative 2 dena mi go pomati pametot

13. Bubble91

Bubble91 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2021
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    144
    Mislam deka ne treba tolku vreme da se ceka za test kolku i da vi e strav da go napravite. Mozno e da ste bremena i vo takov slucaj dokolku se slucuva nekakvo krvarenje treba da ste pod terapija.

14. Kozjak

Kozjak Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Daj boze mila od tvoi usta do bozji usi duri vo ponedelnik ke napravam test pa se nadevam se vrakjam tyka so pozitivni rezultati