Self Clear може да покаже и десетина дена по односот, кај мене покажа 12 дена по односот. Се разбира не може да се верува на негативен резултат што е по 12 дена добиен, ама сепак
Последна менструација ми беше на 15.06 имам редовно на 26-27 доцни 3 дена дали со тест за бременост може да се потврди дали сум бремена немам никакви симптоми нитту за пмс ниту за брененост освен што имам зачестено мокрење а притисокот ми стана низок односи имавме во плодни денови ид 14-20 ден
Ми треба ваша помош. Дечко ми пред месец дена сврши во мене, но јас послем 6 дена од тој однос добив. Дали има некоја шанса да сум бремена?
Ми доцни скоро 10 дена. Само што направив тест (sure check) и покажа негативен резултат. Очекував да биде позитивен, па можно ли е да не покажал точни резултати (барем на тоа се надевам) ? Да додадам, градите ми се отечени, подуеност не чувствувам и симптоми како за пред добивање немам. Малку се побудалувам, чекам да сум послободна за да отидам на гинеколог.
Девојки ве молам кажете ми кога е најдобро и најточно да се направи тест за бременост? Јас направив веднаш следниот ден од кога ми задоцни и покажа негативно, но ми рекоја дека било рано а сега веќе ми доцни 6 дена....
Probaj so soda bikerbona provereno,ako zapeni kako koga sipuvas pivo znaci bremenost I najubavo e vo casa nekoja stara za da vidis ubavo
Шансите да си бремена, а да излезе негативен тест на еден ден доцнење се многу многу мали, веројатно зависи и кога е настанато оплодувањето. Повтори го тестот за секој случај, зошто моја другарка беше бремена со два негативни теста и конечно трет позитивен!
фала ракче за тоа што ми кажа пробав со сода бикарбона и баш пењеше ...сега го чекам мажот ми и одам да купам тест .....одвај чекам па утре си закажав за на гинеколог (се надевам ќе биди позитивноооооооооооооооо
девојки ај кажите како е ова тестот со содата? да не давам пари да купувам други тестови треба со утринска мокрака или нема врска?
го направив и многу пенеше ама ми покажа негативен тест пред 4 дена сега ке го терам маж ми да се измочка ако пени и кај него не е точен тестот
Haha mene seuzte mi nema dojdeno mn malku peni ts meurcinja se pokazuvaat nagore ama drugarkami napravi isto vo isto vreme I ja sledevme sostojbata kaj nea ne penese aj neka proba masti I pisi ni odma ama ja mislam deka e tocen zasto dr drugarka bremena 7 ipol nedeli I toa kako penese samo da vidite ja mislam deka e tocno
Кај мене многу пенеше како пиво се направи и вриеше некако сега го чекам да дојде и одма го терам да прави ке се фати за глава кога ке му спомнам да едитирам нестрплива бев да го чекам мм и ја натерав мајка ми рече дека не пенело немало пена скоро ништо немало само како мали меурчиња како газиран сок ама неприметливо утре купувам уште еден тест ако покаже негативен значи не е точно, е ако има две црти ке рипам по дома
пак јас и маж ми направи и ништо никаква реакција немаше и го пратив по тест па сабајле ке правам не се надевам многу зашто на терапија сум со метформин па викам можи и ради тоа така прави ама сепак имам тронка надеж
Pa na tie apcinja sigurno pisuva dali od niv moze da e zgolemen hcg zasto jas kolku sto razbrav testovite I soda rabotat na ist princip ako e pokaceno hcg togas tie reagiraat