Здраво девојки . Нова сум на форумов . Имам едно прашање. Имавме со сопругот два незаштитени односи во плоден период. Сега ми касни 5 дена. Направив сабајлево еден тест за бременост ама неправилно и испадна негативен . Веднаш после пола саат направив уште еден и тој негативен . Дали е можно да е погрешен и вториот тест затоа што многу малку измокрив две капки затоа што бев нестрплива. Ви благодарам
На 5 дена доцнење и две капки се доволни ако циклусот ти е редовен.Впрочем толку и на упатството пишува, 2-3 капки урина се ставаат на прозорче. Повтори го за некој ден ако не добиеш.
Moze tie dve kapki so sila sto si gi izmockala ne bile tolku koncentrirani. Sabajle so prva mokraca napravi si nov. Mene so 5 dena docnenje, vo 22h so edvaj i jas se izmockav mi pokaza dve ubavi crveni crtki... No ajde srekjno. Da si vidis dve crti
Здраво девојки Повторно јас Ми кажаа дека не смеам да се фарбам додека сум во рана бременост. Дали е точно тоа или смеам да си се фарбам/шатирам?
Мене докторката ми забрани. Односно ми рече првите три месеци да избегнувам, па ќе терам така. Читнав нешто околу тоа на инт, наводно шатирање било дозволено (но да не е дирекно од корен) исто фарбање со бои без амонијак, или колор шампони. Јас не би ризикувала, така да мој совет најдобро почекај си уште малку, убаво нека се вгнезди плодот, сепак тоа е најбитно нели
Heloy zenski Mi kasnit edna nedela Praev testovi Dva mi bea negativni a denes tretiot imase I edna rozeva linija koja edvaj se gleda Poslednata bremenost koga ja imav testot na 4 dena kasnenje bese so dve crveni linii a ova???? Iskustvo nekoe
Ако можеш, преку крв испитај, а можеби и тестот не бил валиден. Да направиш утре сабајле уште еден? Или во понеделник евентуално.
Мари, дали третиот тест имаше втора бледа линија што едвај се гледа или само една ама бледа? Ако има само една бледа тогаш тестот или правњето на истиот не е во ред, но АКО ИМАШ ВТОРА БЛЕДА значи дека си бремена.
Бремена си драга. Честитки со лесно нека ти е. Знам оти имаш една кособујна пронцеза те читам низ темите. Втората црта е бледа бидејки се работи за многу рана бременост . Но штом ја има и постои бремена си сигурно само се работи најврројатно за доцна овулација. За 2 3 дена уште еден направи, ќе видиш појасна цртка.
Los kvalitet mi se slikite nisto podobri od predgodnata Nema veze ke pocekam us nekoj den za test A veke i kaj doktorot javivme I tie mislet deka se raboti za toa pa ke vidime btw mmnogu fala
Ако има бледа цртка си бремена. Не е важно дали е бледа, средна или црвена важно е да ја има а ѕоа значи бременост најверојатно рана. Ако ти ја гледаш така е.
Leleee i kaj mene bese vakva koga pravev test za kjerka mi Jas so mnogu docnenje mi bese vakva edvaj bleda, nekade okolu 2 nedeli mi docnese i edvaj se gledase, skoro i nevidliva mi bese isto kako kaj tebe sea i za 1 nedela vekje bese mnogu pocrvena linijata Mnogu kasno sum ostanala bremena i zatoa devojceto moe mi bese 2 nedeli ponazad spored presmetkite, do kraj na bremenosta. Taka da, mozebi i kaj tebe e taka, ako si imala podocnezna ovulacija si ostanala i pokadno bremena. Ooo majka majka, epten brzo, kolku ti e bebceto? I cestitki, samo za ubavo neka e pa sto i da bide