По некогаш знам и цел ден да го помнам пред лаптопот...но некогаш обврските не ми дозволуват ..па 4 часа ми е максимално во текот на целиот ден.Најчесто сум на FB,YOUTUBE,FEMINA...и други посетувани сајтови.А омилено ми е во ноќните часови да читам текстови...ме опуштат пред спиење.
Како когаш некогаш може да се случи и цел ден да останам а некогаш ни малку...најчесто сум на на некои сајтови (kafepauza.mk crnobelo.com)..
Епа незнам колку седам ама од кај 23-00 додека не си легнам На Фејс, на фемина, јутуб, играм некои игрички и то
кога немам никакви обврски знам да го поминам цел ден на лаптопот , не правам ништо посебно така дремам како идиот на фб
Најдолго време од 4-5 часа.И тоа кога немам некои обврски.Инаку мислам дека можам да издржам без лаптоп со денови,ако имам други занимации.Но вака по цел ден досадно.Ќе завршам тоа што треба и што ми преостанува да дремам пред лаптоп иако не сакам. Мило ми е што не сум зависна тој пусти фб и останатите глупости.Највеќе време ми поминувам на фемина.
Поминувам скоро цел ден... најчесто сум на фејсбук,јутуб(слушам песни),фемина ,teenradio.com и тумблр - за време на распустот Во училишен период ретко седнувам 3 саата најмногу и најчесто сум на фејсбук,јутуб или правам некој проект ..
Зависи од тоа колку време имам на располагање. Инаку, најчесто околу 2-3 часа. Посетувам модни блогови како што e The Blonde Salad, и посетувам форуми како што е Фемина. Понекогаш следам некоја серија или пак гледам филм. Може да се случи и да разгелдувам некои Tumblr блогови, итн.
Зависи од годишното време! Во зима повеќе седам на компјутер,во лето помалку! Кога сум на компјутер,тогаш идам на фејсбук,но на чет ретко се вклучувам затоа што ми досаѓаат и познати и непознати,само пишувам пораки и окачувам и лајкувам слики,на меил,на јутјуб,читам дневни весници,идам на Wikipedia и на Google,исто и на Google translate и гледам видеа на јутјуб или,пак,на Winamp си слушам веќе моја снимена музика!
Со оглед на тоа што сум преведувач знам понекогаш и цел ден да окапам на компјутер за жал! КОга не преведувам околу 3 часа сум дневно на компјутер,стандард посетувам фб,слушам музиче,гледам филмови/серии,читам весници/списанија блогови,колумни,гледам слики,проверувам мејл и сл.впрочем како и сите
Па 1-2 часа можеби, на фејзбук многу ретко, штом го пуштам компјутерот одма на фемина се уклучувам па јутуб и понекогаш на фејзбук ама често сум оффлајн