Кога сум слободна знам и цел ден да го поминам пред компјутер. Зависи. ФБ, музика, форуми, читам различни статии, пишувам нешто свое. Не гледам филмови и серии, не играм игри скоро никогаш. Кога работам, тоа е обично по 2-3 часа и потоа гледам да се тргнам од компјутерот.
4-6 часа, најчесто слушам музика, листам по форуми, гледам/работам нешто што ми треба по некој предмет за на факултет, чат-пат по некој филм гледам, фејсбук и месинџер само ги проверувам , случајно да не пишал некој нешто,да не е нечиј роденден итн.
Многу. 8 часа на работа, и потоа ако гледам нешто филмче, сурфам итн. За викенд на телефон сум повеќе.
Многу... 8 саати на работа, и после работа знам често да најдам некоја занимација... И на кафе ќе излезам, и ќе прошетам, и пак знам да седнам уште некој саат.
8 saatı rabota ı go gasam so merak. Za tıe 8 saatı dur rabotam sı gledam nekoja serıja pa mı ıde vreme vaka. Inache odma go gasam laptopot ı do utre ne go palam, mı zdosadı vekje
Nema sansı da sedam na kompjuter. Nıe sı ımame napraveno ofıs vo edna soba, dva kompjuterı 2-3 laptopı od tamu mm ı brat mı rabotat jas sı begam najcesto spalna da lezam od sedenje vratot me boli.. ı taka