Тоа зависи до луѓето а не до нивната сексуална ориентација. Имаше татко од Америка кој ја силувал сопствената малолетна ќерка и ја носел во Мексико на оргии за пари. И сеа? На сите мажи да им се забрани да чуваат деца заради вакви случаеви? Мислам, ептен безврска примери давате.
Па има и нападни хетеросексуални кои силуваат гејови оти нели они сакаат пенис, а силуваат и лезбејки за да ги преобратат, и тоа групно. И хетеросексуални родители се педофили, и си ги продаваат децата, али за тоа ќе ќутиме, нели?! Ти сам себе се побиваш, и си контрадикторен. Да започнеме од тоа дека Америка ти е крива за се, а аватарот не си си го видел...
Па темата е за хомосексуаците и затоа за нив давам примери, а ти напиши за хетеросексуалците во некоја друга тема, и ова го имам прочитано не го измислувам, двојката е осудена на 40 години затвор. http://vecer.mk/homoseksualci-go-siluvale-posvoeniot-sin-pa-go-prodavale-i-na-pedofili
Добро бе, има и тоа, слободно дај некој пример, јас ќе давам примери за хомосексуалците. И мене кај Америка не ми се допаѓаат нивните животни вредности, ама има и луѓе кои вредат, како тој на мојот аватар.
Никад не сум прочитала ,, Хетеросексуалци си го силувале детето ,,. Wonder why... B.t.w. педофил си е педофил, ама па и не секој педофил е силувач.
Па јас гледам дека даваш примери, ама не знам дали ти гледаш колку не ти се за во темава... Збориш за нешто што е релативно. Ко што кажа Сањичка, не е до сексуалната ориентација, него до човекот. На темава би требало да се збори за оние ставови од типот "болест е", "не е нормално", "гадно е". Силувања имало и ќе има и тоа не е темата.
Како тоа не се еднакви? Ти кога ќе умреш да не мислиш дека на друга земја ќе бидеш закопан? Сите ќе одиме под иста земја... стрејт, хомосексуалци, христијани, муслимани, атеисти... Не знам само ти колку си помирен со ова... Ама таа е реалноста.
Види, мое право е да давам примери какви јас сакам, и тие се поврзани со хомосексуалците, а ако се несоодветни и недолични постојат администратори кои ќе ги избришат моите постови.
@Иван404 се надевам дека нема да се налутиш што моментално ти се обраќам само тебе ( сум приметила дека тоа те вознемирува ) , но би сакала да знам кој е човекот на твојот аватар, ако може?
Александар Захарченко главата на Донецка Република,мој командант, мој куќен и драг пријател, многу добар човек.
Не е овој Александар Захарченко?? https://en.wikipedia.org/wiki/Alexa...:2014-12-27._День_спасателя_в_Донецке_085.JPG