Пред некој ден на една турска серија, дедото крвнички ја претепа внуката. И сега како јас безгрижно да шетам по улица @Tanjamm, знаејќи дека ти си стрејт и можеш истото да ми го направиш на мене? Бидејќи по тебе сексуалната ориентација го дефинира човекот.
Досега имам 1.000 души претепано, само дека ти не знаеш и не кажувам јас(се зезам нормално). Си кажав убаво кој дел ми пречи. Фаворизирање преку ред, провоцирање и наметнување демек мојот животен стил е ок, другото е глупост, манијачење и праќање фотки секаде и секому. Од каде да знаеме дека истите жени кои сликаат гениталии не уценуваат ако добијат фотка од некого, некоја?
Кој е преку ред? Хомосексуалците, или хетеросексуалците? Тој што има повеќе права, тој е преку ред. Хетеросексуалците наметнуваат стил на живот. Секој ден ги гледаме по улици како шетаат фатени за рака, се гушкаат и бакнуваат, па уште и ги шетаат 'производите' од нивната сексуална активност, за сите да видат дека имале хетеросексуален секс. Па свадби прават, цели фешти, се расфрлаат наоколу со својата хетеросексуалност. Па постираат фотки со своите партнери. Абе циркузи!
Набројав пример од мое лично искуство. Добил три проекти, сметај 3.000 евра ставил во џеб, и не сработел ништо од тоа, и јавно си кажува и нема реперкусии. Јас таква привилегија немам, оти не сум ЛГБТ. Тоа е класична злоупотреба на пари, казнива со закон.
И јас знам примери од лично искуство кои не работат ништо, а земаат пари. Некои дури и не одат на работа и земаат плати Тоа е класична злоупотреба на пари, казнива со закон. Сите хетеросексуалци се корумпирани. Размисли малку пред да пишиш нешто. Си прочитала книга, си гледала филм, си разбрала за некој што земал плата за к*ро здравје. Не се тоа аргументи, пошто исти такви примери има и за хетеросексуалците.
Колку бе колку пати? Не верувам во ова, нема да верувам. Прво тебе ти се пуштаа милион лезбејки сега и на мајка ти. Од кај излегоа сите овие лезбејки што се толку опуштени па уште сликале вагина и праќале? Тоа може само маж со фејк акаунт да направи.
Стварно и мене не ми е јасно. Само непоканети слики од фалуси добивам, никогаш не сум добила слика од вагина.
A каде прочита милион лезбејки дека мене ми се пуштале? Имаше неколку случаи и баталив да додавам секого, и мажи и жени, тоест непознати не додавам. Глупо е да правам скриншотови сега и да се докажувам. Многу пораки од жени, со сликани вагини. Значи сликани, не фотки кои постојат на гугл. Мајка ми не отвора ФБ, јас се логирам, оти ми е потребен профилот за комерцијални цели и затоа и знам. Не ми е толку бујна фантазијата, туку вистина праќаат. П.С: Не мешајте партиски, рамковни вработувања во земјава, со добивање грантови од странство по пат на лоби, од ЕУ фондови, Плата е едно, грант е друго.
Дај посочи ме каде, за 3000 евра не лгбт, марсовец ќе се пишам. Пари земале да се пишат, слики и праќале од вагини, абе фикција да ти подзавиди Стивен Кинг. Није се десило за 2021 го најдовме, честитки, еве за тебе титулата нека иде.
Значи 3 гранта, по 1.000 евра, тоа се 3.000 евра. Плус патувања по ЕУ на трошок на донорот. Сериозно прв пат слушате колку пари се вртат по проекти? Тоа се европски пари, и затоа се такви сумите. За Европа тоа е шала. Пари земале да се пишат? Кој го кажа тоа? Не да се пишат. Тоа се. Јас аплицирам и тој аплицира, и уште 20 луѓе од Балканот аплицираме, и на крај гејот добива оти таму во ЕУ, на позиција е некој од лобито. Толку е просто и едноставно. На крај пишав на донорите да си повредат сметка и да видат зошто се едни исти имиња се вратат сегде.
Па мајка ти какви разговори водела со нив? Не оставај дел од приказната надвор, ова нешто друго откривааа
Ти појаснив. Мајка ми не го отвара, туку јас го користам за комерцијални цели. Мајка ми е тапа за технологија, не ја интересира. Таа не е свесна што се има по фб. Пораките стојат без одговор.
По твојава логика, ти би била крива ако некој ти прати слика од својот пенис во инбокс, односно си го барала?!
Пример, што ти открива? Просветли ме, и скрати ја тензијата те молам. Оставете ги членовите да се изразат слободно, со сарказмот само нападна си, нема да и помогнеш да го воспита детето да не ги дели луѓето, уште одбивност ќе и создадеш.
Нека мислат дека грантови за кои се тепаат луѓе од 8 земји се во висина на еден тост и дека 1.000 евра било многу.
Значи испраќање на слики од нечив пенис оправдуваш во било која ситуација? Пример, во инбокс на малолетник. Бидејќи по твојава логика и изнасјување, сите си го барале или бараат.
Не, то беше логиката на @Tanjamm за се. Конкретно зборови шо ги има искористено за оправдување на насилство. На темата. Имам добиено преку 50 курој во инбокс последни 10 години. Исто и кај другарки мои. Ни една вагина. Не велам дека нема некои шо би пратиле за добро утро, сигурно има ама не значи дека се само лезбејки такви. Мажи и жени генерално различно искажват сексуалност. И зато е поверојатно кур да видиме. И гледаме. И од то се жалиме. Ни едното ни другото не е во ред. Само едното има знааачително поголема зачестеност.