Луѓе Ве молам доколку некој има е-мал од Пфесорката Марика Ристова. Го нема на страната на факултетот. Ви благодарам
Да би требало да е истата Ја ќе полагам кај неа Изборни предмети 1. Избори и изборни системи и 2. Федерализам, регионализам и демократија. Ти благодарам многу
Доколку на форумов има некоја која полагала и положила Вовед во Право во јуни кај Астеруд,да ми пише лп.
Здраво девојки, на голема мака сум, утре треба да полагам Современи пол теории кај Чупеска али материјалот ми е преобилен и пренејасен. Полошо напишана книга нема на цела факултет. Дали можеби имате некој скратен материјал или нешто подобјаснето пошто сум очајна? Знам дека е касно ама како што реко, стварно сум на мака
Zdravo da prasham za potvrda za redoven student za na praven dali se plakja i kolku se plakja? I dali toa mora preku uplatnica da se uplati?
Здраво, прва година сум на правни студии и ми се паднаа овие професори, ако знаете нешто за нив пишете, искуство со нив било што Вовед во право- А.Спасов Историја на правото М.Докмановиќ Социологија на право - Ј.Бачовска Недиќ Економика - К.Шапкова Коцевска
Промена на група не е дозволена, и јас прашав за смена ама од студентски прашања ми одговорија дека не било дозволено.