Тие ќе ти требаат за во зимскиот иден. Поврзани се прв со трет семестар, втор со четврти... Ова го пишува во водичот за студенти.
Дали може некој да ми сподели искуство што полагал кај Јелена или Марика. Поточно за Уставно право, ме интересира како испрашуваат, дали бараат објаснување со свои зборови, или како во книга и слично? Фала однапред
m.ristovska@pf.ukim.edu.mk Ако не ти врати на мејл пиши ми лп, ќе ти дадам број. Не прави проблем ако и пишиш на вибер.
Zdravo dali moze nekij da mi objasni kako sega se polaga bidejki jas godinaca ho prodolziv fax posle podolgo vreme eve kinkretno primeneta ekon i stvarno pravo dali ke treba da da idam na fax ili od doma preku tims bidejki na rasmoredot pisuca pismeno ili usmeno ?
Секој предмет различно. Применета економика е онлајн на тимс. Приклучи се на тимовите, таму имаш информации.
Здраво, јас сум на правни студии и ме интересира дали е потребен просек за да се презапише предмет до 40 кредити или со молба секој може да презапише?
Здраво. Сакав да прашам за испитот по социологија кај проф Јасна како оди, дсли бутка и сл, дали премнпгу испрашува и дсли некој полагал усно кај неа?
Топ ќе поминиш, сите шо биле кај него положуваат. Едино ако си скроз тапа ќе те викни друг ден да преполагаш, али и тоа преретко се дешава, обично те прашува шо имаш научено за да ти пиши најмалце пролазна.