Здраво, дали може некој да ми каже дали Јасна по социологија ги повторува прашањата на испит или секој пат се различни?
Dali nekoj polagase primeneta ekonomika deneska vo prva dekada kakvi bea prasanjata kratki ili dolgi ako polagal nekoj da kaze
Здраво, некој да каже искуство со полагање кај Кандикјан? Какви прашања се паѓаат, дали е лесно и сл?
Кога имаат термини за земање оценки Владимир Божиновски, Јулија Брсакоска, Зорица Трајкова и Бобан Мисоски? Ако некој полага оваа сесија кај нив да ми пише
некој да ми каже мислење за студии по новинарство, како е со професори некој што учи таму да ми даде мислење. Добредојдени се секакви искуства и мислења
Здраво дечки, сакав да ве прашам за искуства кај Астеруд Вовед во право. Прва година сум ми предава и многу е строга на испит, колоквиум не дава. Од 300 деца не знам ни дали 15/20 ќе положат сите не бутна. Па да ми кажете како може да се положи кај неа?
Имам уште едно итно прашање. Паднав как Астеруд како можам да го оставам предметот да го полагам во јуни дали треба некој да известам и дали тогаш се плаќа нешто?