Дечки Трудово право полагав сега во казнена сесија, не сум положила но во соопштението стојат некои студенти меѓу кои и јас да се јавам на увид? Што значи тоа? Дали постои шанса да ме праша нешто па да положам или?
Кај кого би препорачале да се полага Политички партии и интересни групи на политички, Каракамишева, Спасеновски или Кртолица?
dali nekoj prodava original kniga kazneno pravo i krivicen zakonik original i stvarno pravo praktikum original?
Каракамишева. Многу е фина и дава еден куп шанси за одговарање, а и не зависи испитот од нејзиното расположение.
За мастер меѓународно право и еу да не има некој препорака да ми даде за предмети кои да ги одберам и професори фала дечки
Здраво на сите! Јас сега сум 4 година во Гимназија и планирам да запишам право. Имам прашање околу тоа што ако ги завршиме само дипломските студии? Дали ќе можам да работам. И како што тоа? Која ќе биде мојата професија?
Се стекнуваш со звање “правник”, а за работа можеби во некоја фирма или како административен службеник.
Девојки, да прашам нешто. Во кое фото студио се сликаа апсолвенти оваа година? И од каде може да се земе мантилот? Дали го има во Студио 5? Јас минатата година бев апсолвент ама не можев да се сликам имав корона, потоа не можев да дојдам во Скопје од одредени причини и не се сликав, сега би сакала да се сликам во студио 5 да ми изработат слики за мене лично, за табло не планирам да се сликам бидејќи мојата генерација заврши минатата година. Ве молам ако некој знае да ми даде инфо за ова. Ви благодарам
Во Метеор Дигитал се сликавме. Таму имаше наметки. За Студио 5 не знам дали имаат. Можеби може да си се сликаш во Метеор, прашај си. Инаку одлични се.