Здраво на сите, некој ако сака да ми каже како е полагањето кај проф. Рената Дескоска и доц. Денис Прешова? Имам колоквиум сега по Уставно и многу ми е страв дека ќе паднам
Здраво на сите, Би сакала ако може да ми пише некој што има полагано филозофија на право кај професорката Астеруд да го прашам нешто.
Девојки ако некоја знае дали општ дел граѓанско право завршија предавањата и дали ќе има уште една вежба? Благодарам многу
Искуства на усно полагање кај Мишо Докмановиќ? Конкретно за однесувањето на професорот. Ако има некој негативно искуство, нека ми пише лп.
Здраво, како испрашува проф. Ангел Ристов семејно и наследно право и дали се одвива во амфитеатар или кабинет ? Благодарам
Девојки да прашам. Историја на правото кај Билјана и Иванка дали ќе биде онлајн или на факултет,писмено или усно? Благодарам
Јас пред пандемијава полагав кај него, бев на допрашување и тоа се одвиваше кај него во кабинет. Искрено јас немам убаво искуство, ме прашуваше за се некако од цела книга и примери и на крај нешто не му се свиѓаше, ама има некои што многу добро поминале.
Ако има некој/а студент/ка што е втора или трета година на политички студии, нека ми пише лп. Сакам да прашам нешто.