Na pravniot fakultet kicevo, kade sto studiram jas i dvata predmeti se izborni vo prv semestar i bidejkji prv pat se sretnuvam sakav da se informiram okolu materijata… odnosno sto e polesno, poubavo itn..
a okej izvini mislev referiras na fakultetot vo skopje pa rekov da ne go promasam rokot za izbor na predmet haha
Ако има некој што има положено од прва кај проф. Астеруд нека каже како или барем некој со висока оцена
Здраво, сакам да прашам некој да не знае од постарите генерации на правни студии, дали Економика, Александар Стојков ги дава истите или сличните прашања на колоквиум или нон стоп има нови?
Здраво девојки се нафевам дека повеќето од вас имаат положено вовед во право. Предметот ми е презапишан кај проф.А.Спасов. Дали ќе може совет што да учам поконкретно. Со оглед на тоа што треба и МЈП да полагам кај Љупчо... Ми треба помош за двата предмети.
Исто така, доколку на некој му се потребни книги за втор семестар нека ме конгактира ЛП Ги имам сите книги вклучувајќи го и практикумот граѓанско и книгата на родна и тина
Јас полагав кај него, немај гајле ич учи си општо, раскажи со свои зборови, можам да кажам дека е еден од подобрите професори (има многу потешки предмети) така што мислам дека најмајмалце треба да се секираш со економика