Zdravo,bi sakala da prasham ako nekoj znae da mi objasni za prefrluvanje na drug fakultet od 2 semestar.Jas sum na PMF i sakam da se prefrlam na praven,pa neshto okolu dokumenti i informacii ako znaete.Blagodaram odnapred
Најдобро јави се во студентски прашања тие ќе те упатат, факултетиве се сосема различни... едниот е општествени науки, другиот е пмф така што немаат исти предмети
Доколку ти воспоставиш коректен однос со нив тогаш и тие ќе бидат корекни со тебе. Предност е што нема математика, физика, хемија, општествен факс е, материјалот не е тежок само бара посветеност. Во врска со професорите зависи кај кого ќе паднеш, вовед во правото тешко го поминуваат мн генерации, МЈП итн, но најважно од се е ЧИСТЕЊЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ НА ВРЕМЕ, бидејќи секој факс ќе стане тежок ако ти се собрале многу предмети
Аха е не знам, кај мене досега секогаш навреме почнувале. Во секој случај официјално е некаде околу 15ти февруари. Плус сега како што сме физички не верувам да има доцнење со почетокот.
Дали Марика Ристовска ги дава истите прашања на поправен колоквиум писмено по предметот политички систем?