Здраво, има ли некој што полагал историја на право кај Мелина Гризо на есејски прашања, да ми каже дали прашањата ги дава по лекција или посебен дел?
Продавам книги за втор семестар комплет кој сака нека ми пише ЛП, заедно со готов проект римско право и прашања за испит уставно кај рената и дениз
Продавам книги за втор семестар комплет кој сака нека ми пише ЛП, заедно со готов проект римско право и прашања за испит уставно кај рената и дениз (сето ова за 800ден) сите комплет За нарачка на меил izrabotka.zadaci@gmail.com
ako se padne predmet vo januarska ispitna sesija dali moze da go ostavime za vo septemvriska? kako funkcionira vsusnost prijavuvanjeto ispiti na fakultetov?
Можеш, три сесии последователно можеш да оставиш предмет пред да мора да го презапишуваш. Пријавување на ајноу и на студентски. И да си го пријавила предметот можеш да не отидеш да полагаш, нема врска што ти е пријавен. После кога ќе одлучиш да си го полагаш ќе си го пријавиш пак во таа сесија.
Здраво, ако може некој што полагал Вовед во право на ЕУ кај проф. Илина Ценевска да каже како е за на испит?
Velat deka ispitot e na zaokruzuvanje so okolu 25 -30 prashanja. Imalo za resavanje okolu 30tina minuti. I prasanjata bile razbirlivi, nemalo nekoi sitnici
Не е класична информатика. Од правен аспект се изучува. Пример електронска трговија, електронски потпис, домејни и слично.
dali profesorkata Karolina Ristova Asterud pisuva ocenki od pismeniot ispit ili zadolzitelno e i usen ispit?