Административно - добро и јасно предаваат професорките. Мене само досаден ми беше материјалот. За полагање не знам бидејќи јас полагав онлајн за време на короната, а сега слушам го сменале концептот. Семејно и наследно - според мене една од најдобрите катедри на факултетов, од предавања доста ќе научиш, и сите тројца професори се предобри. Трудово - не знам, не ми предаваше Лазар Казнено - и тројцата професори предобро предаваат со интересни и практични примери за да ја сфатиш суштината, е сега за положување ќе треба добро да се испотиш, материјалот да ти е совршено научен и добро да се изразуваш.
Zdravo Sakam da prasam dali moze sega sesti semestar da zapisam prazen odnoano E2 ili toa e mozno samo na pocetok na godina? Vi blagodaraam
Ако некој/а имал/а слично искуство, да ми одговори. Ми изгубиле пријава од положен предмет. Немам оцена во индекс за еден положен предмет(положен беше во 2015 и оцената беше внесена во старото електронско досие). Во Ајноу ми пишува дека тој предмет ми е положен. На Студентски ми рекоа да поднесам молба до Деканат за увид во електронското досие и поднесов. Ако ми дадат податок и ако професорката чува список од тогаш, има ли шанси да ми го признае тоа? Ме мачи што ја нема пријавата. Што со тоа?
Treba pak da go baras profesorot i da ti pise duplikat prijava a i know ne se zamaraat kaj nas mng bitno e na kraj vo indeks se da imas
Во индекс немам оцена. А, ми имаа внесено во старото е. досие што беше пред Ајноу. Стефан пишал во Ајноу дека тој предмет ми е положен. Само дали од Деканат ќе ми одобрат увид и дали професорката ќе најде список од тоа време, ми е најголем проблем.
Cim imas nekakov dokaz te stefan ja ima staveno vo i know kje i bide dokaz deka si polozil nema zosto da ti pravat problem
Продавам книги за втор семестар комплет кој сака нека ми пише ЛП, заедно со готов проект римско право и прашања за испит уставно кај рената и дениз (сето ова за 800ден) сите комплет За нарачка на меил izrabotka.zadaci@gmail.com
Дали некој подарува/продава Економика книга? Не знам дали се 1 или 2 дела, ако се 2, тогаш прашувам за двете.
Дечки, прашање до всс што сте на мастер, на што сте запишани и според вас каде е најдобро и полесно за поминување ?
Јас граѓанско. Важи за еден од најтешките мастери, ама јас сум задоволна. Повеќе и практично учиме, пишувавме поднесоци како домашни или вежби. Ако ти е за полесно оди на другите мастери. Иако сите овие работи се учени на додипломски, па сега само нешто плус и мене не ми претставува некој проблем тежината, битно ми беше да се запишам на нешто што го сакам.