Јасно, благодарам на одг. Мене ми е битно и тоа што сакам и тежината искрено затоа што морам паралелно да работам и да учам, затоа барам нешто што ќе можам паралелно да го изведувам.
Доста има што паралелно работат и студираат, мислам дека нема да биде проблем. Во главно полесно е од додипломски, а и доста работи се учени, само треба да се потсетиш.
Здраво, дали некој знае кое е работното време на Библиотеката? И од каде точно се вади потврда за недолжење книги. Благодарам.
Здраво, сакав да прашам во врска со влезниот колоквиум по казнено право кај професорот Тупанчевски. Колку прашања дава од прилика и дали е лесно?
Здраво, студентка сум на правниот факултет, читајќи мислења и критики за истиот налетав на една дека после завршување на факултетов поконкретно на смерот правни студии, не давале диплома туку само уверение, и за да ја добиеш истата мораш да земеш мастер на истот факс дали тоа е стварно така? Може некој што завршил сега брзо да ми каже мислење?
Za pravni studii i ne znam kako e no za politicki novinarstvo i odnosi so javnosta po zavrsuvanje na faks dobivas uverenie za polozeni ispiti i zvanje politikolog novinar a za diplomiran politikilog ili novinar ti treba 4 godina te edna godina od masterot i togas mozes da dobies diploma