Можеби, но секој проблем е решлив. Ако сакале нешто да променат, ќе пријавеле во ИТ службата. Ама не сакаат да се замараат. Зошто не може за едни да функционира, а за други не.
За казнено е друго колку што знам, ама не знам, не сакам да те излажам. Јас мислев дека не се поклопуваат во редовна.
Добар ден! Дали некој случајно памти претходната година на смер Правни студии со колку бодови е примен последниот студент? Благодарам!
па реално и не е со оглед дека пријавувањето почнуваше негде од средина на август ако не се лажам. Не ќе е лошо да знаеме кој период да сме тука.
Немаше ни на вебсајтот кога го пуштаа. За чет не знам, не сум дел од тоа. Туку, срамота е што не функционира вебсајтот. Пушти-прекини на ништо не личи. Ќе си проверуваме мејлови. Веројатно ќе пратат инфо кога ќе почне сесијата.
На последниот испит во казнена што полагав, професорот Спасов рече дека во изработка била нова страна, сега имале некоја база со меилови и така праќале, па на кој стигне стигне.
Јас уште пред месец и нешто на ФБ прашав за вебсајтот, ми вратија божем наскоро... Иначе, кој/а ќе разбере за датум за септемвриската сесија нека пише тука.