Дали некој продава книги за 6ти семестар (копии оригинали се прифаќам) ГПП МПП КПП Трговско право Воедно, јас продавам книги контакт на ЛП или izrabotka.zadaci@gmail.com Книги кои ги поседувам: Зимски семестри: Право на друштва Стварно право и практикум МЈП Летни семестри: Казнено право (општ и посебен дел + Оригинал законик) Административно право (2дела) Семејно и наследно Уставно право КНИГИТЕ ГИ ПРОДАВАМ ЕКСТРА ЦЕНА САМО ЗА ДА НЕ ГИ ФРЛАМ 100,150,200,250 ДЕНАРИ
Не знам што да ти кажам. Кај нас координаторката и пиша меил во врска со земање потписи ама ни на нејзе и нема вратено. Ако врати кој ден да одат за потпис ќе ти пишам лп, па тогаш да одиш да си прашаш.
Ке ве замолам ако некој брзо полагал право на ЕУ и Филозофија на право да ми каже кои прашања се паднале, некој совет, скрипта за учење .... Јас сум постар студент, подолго време не сум во Македонујс.
Право на ЕУ имаше прашања во либро и зоки, се паѓаа од тие, а филозофија ако си кај Јасна има скрипта од Астеруд.
Продавам книги за летен семестар 1ва година Англиски јазик (оригинал) Римско право (копија) Избор на текстови од Римско право (копија) + скрипта Уставно право (копија) Право на информатичка технологија (копија) За цена пишете ми во лп
Дали некој продава книги за 6ти семестар (копии оригинали се прифаќам) ГПП МПП КПП Трговско право Воедно, јас продавам книги контакт на ЛП или izrabotka.zadaci@gmail.com Книги кои ги поседувам: Зимски семестри: Право на друштва Стварно право и практикум МЈП Летни семестри: Казнено право (општ и посебен дел + Оригинал законик) Административно право (2дела) Семејно и наследно Уставно право КНИГИТЕ ГИ ПРОДАВАМ ЕКСТРА ЦЕНА САМО ЗА ДА НЕ ГИ ФРЛАМ 100,150,200,250 ДЕНАРИ
Zdravo ve molam za mislenje i soveti za ovie profesori Raskovski- informatika Deskoska, Preshova - ustvano i koja e podobra opcija za ispit Pravo na drustva - Klimovski Rimsko - Naumoski Opst del gragjansko- Tina
Raskovski e okej samo odi na uvid kaj nego ima pismen ispit Ustavno ddfinitivno deskoska odberi ja Drustva klimovski e mn dobar ako neznaes ke ti dade dopolnitelen termin Rimsko so proekt nie polozivme A gragjansko e malce tesko ama se polozuva
Здраво,дали ќе може мислење за следниве професори: Римско- Кранли Бајрам Уставно- Трајковска-Христовска и Прешова која е подобра опција од нив две Право на друштвата- Гелев Благодарам