a za leten semestar sea kao ke bide ili seuste ne se znae? ako moze otprilika da mi kazete kako bilo prethodnite god
Ќе си следиш соопштенија на вебсајтот. До крај на април/почеток на мај би требало да се знае датумот за јунската сесија.
Продавам книги за летен семестар 1ва и 2ра година Семејно и наследно право (копии) Казнено право (копии) Законик (копија) Административно право (копии) Англиски јазик (оригинал) Римско право и Избор на текстови од Римско право (копија) + скрипта Уставно право (копија) Право на информатичка технологија (копија)
Дали некој продава книги за 6ти семестар (копии оригинали се прифаќам) ГПП МПП КПП Трговско право Воедно, јас продавам книги контакт на ЛП или izrabotka.zadaci@gmail.com Книги кои ги поседувам: Зимски семестри: Право на друштва Стварно право и практикум МЈП Вовед во правото Летни семестри: Казнено право (општ и посебен дел + Оригинал законик) Административно право (2дела) Семејно и наследно Уставно право КНИГИТЕ ГИ ПРОДАВАМ ЕКСТРА ЦЕНА САМО ЗА ДА НЕ ГИ ФРЛАМ 100,150,200,250 ДЕНАРИ
Колку што знам јас, треба да имаш 50% од кредитите од прв за да можеш да запишеш трет семестар, нема врска со втор?
Дали некој продава книги за 6ти семестар (копии оригинали се прифаќам) ГПП МПП КПП Трговско право Воедно, јас продавам книги контакт на ЛП или izrabotka.zadaci@gmail.com Книги кои ги поседувам: Зимски семестри: Право на друштва Стварно право и практикум МЈП Вовед во правото Летни семестри: Казнено право (општ и посебен дел + Оригинал законик) Административно право (2дела) Семејно и наследно Уставно право КНИГИТЕ ГИ ПРОДАВАМ ЕКСТРА ЦЕНА САМО ЗА ДА НЕ ГИ ФРЛАМ 100,150,200,250 ДЕНАРИ
Сакав да ве прашам доколку некој знае дали постои ваква можност, дали може при запишување магистерски со оглед на тоа дека се две години,првата година од магистерските односно 7ми и 8ми семестар, да се запишат и предметите од деветиот семестар?
Zdravo, sakam da prasam kako e na kolokvium kaj Deskoska po ustavno pravo.Potocno kakvi i se prasanjata?Fala odnapred
Zdravo dali nekoj moze da mi odgovori za master delovno? Dali e lesno kolku se bara ucenje znaenje i sto predmeti i koi profesori predavaat? Blagodaram odnapred
Zavisi kaj koj profesor ke polagas i kakvi prasanja ke ima, so ucenje od kniga imas sigurno polozuvanje, a vo skriptite ima greski vo kazneno najmnogu