Ти благодарам. Сега има измени во програмата и во четврт ги имам Трговско, Казнено, Вовед во ЕУ и Административно. Семејно ми е веќе положено. Штом велиш Административно тоа и ќе биде.
Здраво, да не знае некој дали постои можност со испраќање на молба да се запиши уште еден предмет покрај дозволените 39 кредити?
Дали може некој да ми каже дали да го одберам јустинијан или ФОН, сега од следна година треба да се запишам.
Другарка ми е запишана на Јустинијан,генерално е задоволна,па јас би те советувала да се запишеш на Јустинијан,сепак како сметаш дека е најдобро за тебе така одбери си
Zdravo, bi sakala da prasam vo vrska so Ustavno pravo Kaj prof Jelena Trajkovska-Hristovska dali ima nekoja skripta za ucenje ili prasanja? Ako nekoj ima ako moze da mi preprati, blagodaram odnapred ❤️
Zdravo, mi treba mislenje za predmetite od 6ti semestar: GPP - Tanja, kako se odviva polaganjeto vo predsesija a kako vo sesija, kolku prasanja se pismeno i sl, dali tesko se polozuva. MPP - Deskoski, dali dava teski slucai i dali e tezok vlezniot kolokvium. Trgovsko - Koevski, dali mnogu bara, esejski se prasanjata ili samo na odgovoranje i dali gledaat poeni od aktivnost za povisoka ocenka.
Здраво,би сакала да прашам дали некој може да сподели искуство за полагање на предметот Право и информатичка технологија кај професорот Гоце Наумовски.Некои велат дека се полагало со презентации,па ако може некој да ми објасни како се одвива тоа.
Здраво Дали може да ми посочите што треба да се учи граѓанско општ дел? Моментално до која глава е предадено? - Моментално некој што оди на предавање?
Здраво,дали некој што има студирано новинарство или односи со јавност може да сподели искуство во врска со студиите?
Zdravo! Dali ima nekoj polagano Administrativno pravo kaj profesorkite Ana Pavlovska - Daneva i Ivana Shumanovska? Ako ima, ve molam da spodelite iskustvo.. Dali samite birame kaj koja profesorka ke polagame? Kako ocenuvaat i dali pisuvaat visoki ocenki, dali baraat mnogu? Vi blagodaram odnapred.