@Victorian Кртолица fave ми е, не за џабе го избравме за најдобар асистент на факултетов @Monna.Monna Книгите англиски, за жал и мене ми се потпишани За Астеруд искрено не би можела да ти дадам совет, зашто не ми предавала, иако ми имаат кажано дека е терсене жената. Она што морам да ти го кажам е дека на факултетов (како и на сите други) има неправди и има професори кои не оценуваат објективно и нема да ти биде јасно кои им се критериумите. Да не речам - оценуваат според тоа на која нога станале на денот на испитот. Дај максимум од себе, потруди се и пробај смирено, колку можеш нормално. Ќе се среди секој предмет еден по еден, илјадници студенти дипломирале и станале правници, па и ние ќе успееме сигурно
Страната не функционира и нема да функционира подолго време, колку разбрав фирмата што ја одржувала страницата отишла во стечај. Не знам колку е точно
За колоквиуми административно,казнено(Тупанчевски),трудово(Каламатиев),семејно како е ? Се паѓаат ли по некој предмет прашања од либро?
Казнено и семејно се паѓаат (ама лани и други прашања плус имаше), административно и трудово од книга си учиш
Како е на меѓународно право на мастер? Страната не работи и не можам да видам какви предмети има и како се дели смерот? Има ли некој запишано да каже како е?
На административно најмногу, многу испопаѓаа се жалеа многу тешки прашања ама ја супер поминав Казнено ако си кај Тупанчески треба да знаеш дека не се сите прашања од либро, додадоа нови од лани Не е толку страшно, мене лесни ми беа, прочитај 2-3 пати и на препознавање ќе положиш...знаеш како функционира веќе Без стресови 4ти е најлесен семестар
Kje Moze Nekoj Da Mi Spodeli Mislenje za Kolokviumi I Ispiti Za Prva God , 2 Semestar Angliski Kaj Meri Informatika Kaj Dragi Ustavno Kaj Karakamisheva Rimsko Kaj Naumovski so Kranli Gragansko dali se pominuva lesno , kako e na ispit , kolokvium ??
Дали некој од вас е бил на оние Vis International Commercial Arbitration Moot во Виена, по МПП што одат секоја година, да сподели инфрмации што и како е?
Прешова: срцка, лепотан, интелигенција, дикција... Ама тој е само за гледање и слушање не и за да полагаш кај него
Здраво, Сакам да прашам дали некој ќе може да ми каже нешто повеќе за факултетот по новинарство, дали е многу тешко, дали професорите бараат многу и такви работи.
А има ли шанси да се положи казнено само ако учам од тие старите прашања бидејќи нели нови имало од лани?