Ако е ко лани, ќе ве примат сите во државна не се ни исполнија местата 3 уписни рока имаше и сите беа за државна. Него, знае некој кога е испитна на факултетов?
Sakam da ve prasham dali znaete neshto za uslov , dali moze da se kupi kredit ili neso takvo deka mi fali eden kredit a mn mi e tesko da go polagam toj ispit sea ?? i shot kje bide ako ne fatam deka prva godina sum ne sum zapoznaena ushte kako idat tie raboti na fakultetot ... nekoi vikaat moze da se kupi kredit nekoi ne
Девојки која е жиро сметката на Правен факултет,приходна шифра , даночен број ,доколку некоја од вас знае нека пише или нека прикачи веќе поплнета уплатница ,за ние идните студенти да знаеме како да пополниме, благодарам .
Zdravo Na site , Kje moze nekoj da spodeli iskustvo Kako e Na Cel Ispit Ustavno Kaj Karakamisheva dali buta , pusta ???
Zdravo devojki sakam da prasam dali elektronskata prijava od iknow sistemot treba da se pecati jas uste pred 7 dena ja isprativ , ne znaev deka treba da se pecati samo go zapisav brojot na prijavata , bidejki ne sum doma ne mozam da popolnam nova prijava . Sto da pravam ? Izvinete za latinicava pisuvam od telefon.
Само најави се и во последниот чекор, кај што се наоѓа копчето за испраќање можеш да ги симнеш документите за принтање. Нема врска што веќе ти е испратена пријавата.
Девојки некоја од вас поискусна да ми каже освен уплатницата 300 денари што друго ќе треба да се плаќа на факултетот на денот на уписот?
Zdravo devojki Dali nekoja od vas znae koja e procedurata I kolku se plaka za da se otkazes od fakultetot. Jas sum student od 2010 I posetuvav samo edna godina. Se otkazav od opravdani pricini. Sega mi trebaat dokumentite nazad zaradi toa sakam i da se otkazam. Pozdrav
Дали може две сесии да полагам кај еден професор а третата да се префрлам кај друг да полагам? И колку се плаќа за презапишување на предмет во случај да не може да се префрлам и Каракамишева да ме мачи до крајот на животот.
Дали е точно тоа дека можеш да се запишеш на мастер а да немаш положено еден или два предмети од додипломски? Го слушнав тоа од колеги ама никој не знаеше за сигурно да каже. И дали може да се плаќа на рати партиципацијата за постдипломски?
Септемвриската казнена сесија кога би требало да биде од прилика околу кој датум? Или лани ако памти некој да ми каже кога беше? Не можеш 2 сесии да полагаш кај еден професор па после кај друг треба да го презапишеш ако сакаш кај друг професор, а за плаќање зависи колку кредити ти носи предметот, еве ја табелата: -предмет со 8 кредити= 67 евра -предмет со 7 кредити= 58 евра -предмет со 6 кредити= 50 евра -предмет со 5 кредити= 42 евра -предмет со 4 кредити= 34 евра
marikaristo2002@yahoo.com Razgovarav so prof. Karakamiseva ona mi rece moze da se prefrlam i ja prasav Marika za da odam kaj nea vo januari i mi rece moze
Da ne znae nekoj kako odi nacinot na isprasuvanje na ustavno pravo kaj Marika/Deniz i od kolku prasanja se sostoi istiot.Blagodaram