Ќе имаш уште многу проблеми на факултетов, и ова не е еден од нив за жал. Ќе си учиш од учебник, нема во историја што да се објаснува, теорија е само.
девојки каде се наоѓаат просториите на Секој студент адресата ја знам ама ако може да ми објасните подетално?
Дали знае некој да ми каже какво е тоа влезно прашање и дали мора да го имаме одговорено за да поминеме колоквиум.. Полагам прв колоквиум по економика и ни дал влезно прашање.. Така да, ако знае некој, хелп
Знае ли некој нешто за прашањето: Што ќе се случи и како ќе реагираат просечните фиксни трошоци ако се зголеми обемот на производството (бројот на произведени единици).. За колоквиум ми е и треба да се одговори и со пример..
знае некој каде може да се земе прирачник бидејќи од факултет не ни дадоа. и ако може некој да ми каже на колоквиум кај шапкова како се поминува во смисла прашањата какви се и некои такви работи. и дали прашњата што ги има за испити во книжарниците за колоквиуми и испути дали од нив се паѓаат на испити и колоквиуми?
Феминки сакам да прашам дали ние од прва година треба да пријавуваме испити на iknow системот, јас се обидов ама не можев и ги прашав оние од студентски прашања тие ми рекоа дека ние од прва година не мора да пријавуваме , дали е точно тоа? И треба ли да плаќаме нешто за административна такса , за испит?
Здраво Сакам да ве прашам две работи , Едната е дали ни ги укинаа колоквиумите и втората како е на испит политички систем кај марко и силјановска писмено ?
девојки ќе сака ли некој да ми каже каде можам да го најдам водичот за студирање или доколку го има во електронска форма ако сакате испратете ми линк, благодарам однапред
Ќе може на некој ако му текнува да пише кои есејски прашања ги имаат давано Мишо или било кој друг на прв колоквиум по историја на правото..
сакам да прашам дали може кај еден професор да слушаме настава а кај друг да го пријавиме и полагаме предметот, највеќе прашувам заради историја на правото ка Б. Поповска слушам и полагав прв дел од испит и добив оценка7/8 и кога отидов на увид видов дека немам никакви поени туку професорката ставала оценки како што мисли дека треба и не сум задоволна баш од нејзиното оценување. Ако може некој да ми каже искуство како со неа бидејќи многу ми оди на нерви.