Имали некој тука што студира на мастер студии казнено право?Ми треба да се консултирам околу птедметот казнено право-применета програма?
Како е полагање на Кривично право кај Мисоски (усно полагам) многу ли бара и ја тупи во детали или не ?
Окејј добро уште воа ми фалеше. А за казненава се знае ли нешто кога ќе биде или рано е? И јавна администрација не одам сега сакам во казнена ако имаш полагано потешко ли е или исто е како на редовна мислам прашањава тешки ли се кај Драган Гоцевски исто и за маркетинг ако има некој полагано сакав во јуни да го оставам. Семестаров е хаос...
Јас иам завршено ама имам полагано кај бобан мисовски и знам колку бара знаење и колку да му верглаш цело време а за другиве незнам немам искуство
Социолгија на правото тешко ли се добива 10 и каков им е критериумот, колку прашање поставуваат ? Благодарам
Мислење за Астеруд??? Како е кај неа на испит по филозофија на право,какви прашања има на испитот, на што да се посвети внимание?
Вовед во право на ЕУ како е на испит кај Георгиевски и Петрушевска? Колку прашања се, дали се есејски..искуства и совети
Јас за МЈП дојдов да прашам, имам негде околу 30 прашања (супсидијарност, сукцесија, надлежности на држави, креирање на држави, медијација, арбитража итн.)тие се паѓаат или има уште? Знам дека 4 прашања е испитот, по кој критериум оценуваат и праќаат на усно?
феминки кога ќе почнат предавањата и кога ќе биде казнената сесија , првично требаше во март ама сега ќе има и во фебруари, ќе има две или како ќе биде ?
Polagam pravo kaj Asterud i mislam deka kje bidat 10 prashanja.. Znae nekoj kakov tip na prashanja dava i dali bara mnogu ili malce?..
Mnogu bara i ako ne polozis od prv pat posle tesko ke se vleces.Barem kaj nas kolegive taka od prv semestar uste ne mozat da polozat...Ne znam da ti kazam so tocno bara zenava zatoa so ja se napisav poloziv od prva so 8 edna koleska isto se napisa a padna.Ne znam so gleda pri ocenuvanje..So srekja neka ti i voa neka ne te plasi