Колешки англиски јазик како се вика книгата и работна тетратка што се користи и колку е цената на оригиналот? Благодарам
Дали има некој што продава пополнета работна по англиски јазик или може знаете каде може да ги најдам одговорите на вежбите.
колеги дали знаете на кој датум ќе се одржи испитот по вовед во право и економика во казнена сесија кај професорот Спасов а економика кај било кој професор? благодарам
драги колешки имам пријателка која нема фатено услов односно има положено само 1 испит од прв семестар сега после 6 недела од вториот семестар дали ќе може да полага колоквиуми од предметите од втор семестар ? Однапред благодарам
општ дел на граѓанско право практикум каде можам да најдам на старо? или ако продава некој нека ми пише.
феминки дали знаете кога ќе се реализира испит економика кај Стојков во казнената во месец март, на страната нема уште распоред за полагање, дали имате некој информација?
како е на испит усно кај Тања Каракамишева Уставно право, дали прашува детално, дали сака научено на памет или со разбирање ?
Дали ако имаш собрано поени од активност кај Каракамишева уставно и ако одиш усно да одговараш кај неа бодовите ќе ти бидат внесени во оценката?
Maturantka sum i sakam da se zapisham na praven fakultet. Mozhe nekoj da mi kaze kako odi toa, kako ste zadovolni?Kako e so rabota posle fakultet?
Imam uste edno prasanje..Mozhe li povekej info za odnosi so najvnost ako mozhe??? Kako ste zadovolni i sto posle toa?
Па вака најпрво здр на сите што сте на правниот факултет...Сакам да знам пошто имам голема желба фа станам судика, дали е доволно да се заврши само правен факултет или има многу да се чека... Сакам да се запишам економска Деловен смер, затоа ми требат совети од вас. БИДЕЈКИ АКО ТРЕБА МНОГУ ВРЕМЕ ДА ОДАМ ДРУГ СМЕР..ФАЛА ОДНАПРЕД☺☺
@badblonde На правен е ок,ако сакаш да учиш.Професорите се ок-генерално се фини.Односи со јавност не знам како е,јас сум правни студии. @Glorcheto да се биде судија е и те како тешко.Некаде 9-10 години ти требаат за тоа.3 години студии,2 магистерски,2 докторски,правосуден и 2 години на академија за судии и јавни обвинители.Претпоставувам дека си полуматурантка,па имаш време.Размисли...Ако имаш желба и ако си спремна да учиш 100-тици страни испитен материјал,запиши се.Не е лесно,ама вреди целиот тој процес.Правото се учи постепено,не може одеднаш