Епа тогаш на Денис пиши му, или па најди ја во приемно време, не знам што друго да ти кажам. Знам дека деновиве се полагаше кај неа на делови.
Каков е присмениот испит Политички систем кај Марика? Дали се паѓаат од прашањата од книжарите? И каква е со оценувањето?
Дали некој има полагано Политичка пропаганда и убедување кај Јасна Бачовска ? Писмено полагаме и поим немам што би можело да се падне,а и плус учење екстра слабо така даа... help
Мпп дали на некој му текнуваат прашањата и случајот што се паднаа на испит? И што точно треба да се учи од практикум?
Дали некој има случаи што се паѓале МПП во претходните генерации? И доколку има дали ќе може да ми ги прати?
Имам неколку прашања. Прва година сум, дали пракса мора ова лето за да запишам трет семестар или може било кога во рок од 3те години? И бидејќи сум на смер односи со јавноста дали мора стриктно во агенција за односи со јавност? И ова, втор семестар имам избрано 2 изборни предмети од кои еден е врзан (ако има некаква врска), а всушност требало еден опционен а еден изборен, е сега дали во трет семестар има шанси да изберам еден опционен а еден изборен (бидејќи има 2 изборни)?
Трговско на писмен испит ги даваат истите прашања од либро? И дали треба опширно да се одговара или со по 3-4 реченици?
Тешки се правните студии? Сакам да учам но сакам и социјалниот живот да си го сочувам, па ме интересира бубање колку има
https://pf.ukim.edu.mk/kunkurs-za-angazhiranje-na-studenti/ Дали ова е конкурс за демонстратори или? Ако има некој информација
Не, ова е у студентски прашања да помагаш како „пракса“. Ако те изберат нема да плаќаш дел од годишната партиципација. Отвори го линкот ти пишува се.
Дали знаете кога проф. Гоце ќе објави резултати од испитот во јунска сесија. Пишано му е меил и на професорот и на асистенот ама не враќаат. Добивме и информација од проф. Гоце дека се прегледани, а на страната нема ништо.