Можеш сега, после ако има казнена (ќе има сигурно) во јануари и после ако има тогаш казнена февруари/март негде.
Прелиминарна ранг листа од уписите: https://ukimmk-my.sharepoint.com/pe...ta&slrid=c91c8b9e-7018-7000-1ce2-26c1da97f750
Кај мене го отвара, пробај ако сакаш директно на сајтот на правен, ама истото е од таму го копирав линкот. Може е до читачот ако отвараш преку мобилен.
отворив али зошто не можам да се најдам? Ни даваа едни бројчиња, и гледам сите бројки извадени почнуваат со 6, блага врска нема со мојот број. Од кај да знам која сум јас?
Тоа се броевите од електронските пријави во iKnow системот, најави се и ќе видиш кој ти е бројот. Еве вака:
Дека имаш ставено согласност да бидеш примена во приватна квота ако немаш доволно поени за во државна. Доколку пишува Не, а немаш доволно поени ќе бидеш нерангирана.
Јас па се израдвав дека сум во државна бидејки пишуваше кофинансирање - не, а не кликнав дека ако немам доволно поени за државна сакам приватна. Сметам со 86 дека ќе бидам примена во државна. Конечните резултати кој каде е примен ќе бидат утре или?
zdravo sakam da se zapisham no vonredno ne sum vrabotena zdrastvena pricina nemam ednostavno ne sakam da bidam redovno prasajnevo mi e dali mora zdrastvena pricina ili da sum nvrabotena za da sum vonredno ili moze i bes toa
Едно прашање . Кога треба да се оди на пракса и дали има нешто попрактично освен влезни колоквиуми и плус и испити
После ваа сесија и казнена ако недај Боже не положам треба да презапишам. Може ли да си го пријавам пак да си полагам да не презапишувам со надеж да не ме фатат или да не се ни обидувам ?