Zdravo dali ima nekoj koj ke polaga megunarodno pravo. Da se konsultiram za materijal. Jas go. Imam sega prezapisano predmetot i sega po ovaa programa ne mi e bas jasno. Dokolku nekoj ima iskustvo ili znae nekoi prasanja ili pak da me posoci okolu materijalot na sto da se posvetam poveke bi mi bilo od korist
Девојки ве молам ми треба материјал за ,,судска постапка и практика,, и вонсудска постапка. Ве замолувам ако може некоја да ми слика од ккнигата да ми пуште лп. Хелп! Фала ви
Продавам МПП практикум...500ден Граѓанско општ дел и практикум ...750ден Англиски јазик книга и работна...900ден
Девојки кога најкасно можам да полагам предмети од 2 семестар сега оваа година од 3? До овој февруари или март казнената? И Дали знаете Еу дали ги дава истите прашања од првата декада во втората(од минатите год)? Благодарам
Девојки, кај Астеруд (Вовед во право) како оди? Знам 10 прашања имало и малку пуштала од прв пат ама искуства некој?
Ќе зaпишеш е2 семестaр и додекa не фaтиш услов не можеш овие новите предмети дa ги полaгaш. Не е стрaшно, ќе имaш кaзненa сесијa секaко, или aко не ти се плaќa во јуни нормaлно можеш дa си полaгaш. Сaмо што можеш дa зaглaвиш тaкa, полaгaј си редовно колку што можеш повеќе.
Да. Мој совет е и да не можеш барем да се обидеш да положиш Економика и Социологија, полесно е кога имаш нешто положено, после си доаѓа нов материјал на кој што треба да му посветиш повеќе внимание. Ама секако и да не положиш со добра организација можеш се да научиш и да положиш и подоцна.
Економика 100% ми е положен, на Социологија не знам што направив, па сега крајна шанса ми е Историја на 12ти