Какви прашања врти Стојков отприлика, на што да обрниме повеќе внимание? Две книги се, премногу е се да се учи..
Поопшти прашања дава. Мене на прв колоквиум ми се падна за совршена конкуренција, за методите и третото не ми теквит кое беше
Сакам да прашам во врска со учењето на факултетов, гледав на веб страната на факултетов и книгите од кои се учи се од по 400 стр или 300 и нешто, па сакав д прашам на кој начин учите и како се справувате со тоа? Дали учите од книгите или има скратени скрипти и слично?
Девојки каде треба да се остави барањето за мирување на студии, на Студентски или во архива? И колку треба да се плати? Фала многу
Девојки, дали знае некој да ми каже некоја информација за проф. Силјановска? Ќе ми предава сега втор семестар Уставно право, па ме интересира
fala mnogu. A sega polozen li ti e predmetot da ne bese na 31 da polagas ili pred toa si go imas polozeno. Jas ke odam sega na 14ti, mene ne mi e prijaven pa ako me pustat dobro ako ne ke se spremam za kaznena
Zdravo tie sto ste na praven fakultet ke mozete li da mi kazete so sto e povrzeno kazneno a so sto ustavno pravo t.e za rabota sto e povrzano kazneno a sto ustavno ?
Уште не се знае, бидејќи ништо не е одлучено, ННС одлучува за тоа. По одржување на ННС ќе се знае дали ќе има и кога.
Доколку има некој заинтересиран за ангажман како адвокатски приправник, во продолжение линк од оглас. Ангажманот е платен. https://www.facebook.com/377654358928093/photos/a.792056204154571/2688598867833619/?type=3&theater
Здраво Само да прашам, ме интересира дали на постдипломски последните 2 години е задолжително присуство на предавања или можеш само на испити да се појавуваш?
Ke ve zamolam mislenje za predmetive od 6ti semestar gpp,mpp kpp I trgovsko..? Koj se poteski za polaganje I slicno
Kako sto mi kazuvale drugarki na posdipslomski ne e zadolzitelno,mozes da odis ako sakas ama ne e zadolzitelno
МПП и ГПП важат за едни од најтешките предмети во додипломски студии. Трговско гледај да решаваш случај и да го избегнеш колоквиумот.Усниот испит е океј доколку имаш научено професорите се коректни,а писмениот испит сите колеги лани се жалеа. КПП кај Калајџиев оди и немаш проблем.