Со оглед на бројот на дипломирани студенти оваа година, наскоро ќе треба катанец да стават на овој факултет. Се опаметија младите конечно.
dali moze da mi kazete koaj profesorka e podoba za ispit tina przevska ili rodna zivkovska i najcesto sto prasuvaat za ispit sto mislite za niv
Vo vrska so fakultetot sakam da ve prasam dokolku ste zgresile koj datum sakate da polagate dali Moze da se ispravi datumot na ispit na studenski Prasanja pred denot na ispitot
Оди кај Калајџиев, поставува само едно прашање, ама коректен е. Дури и да не го знаеш прашањето ќе ти каже да дојдеш пак за неколку дена.
Здраво, сакам да ве прашам после јунската испитна дали ќе има нешто како казнена август, а можда и подоцна каде што ке можат да се полагаат предмети за да не се презапишуваат, а ако може да ми кажете како е на испит кај Бучковски по римско?
И мене ме интересира истото дали ќе има казнена јули или август и дали знаете испитната септември дали беше на крај на месец и оваа год исто дали ќе е,некој да не има инф?
Здраво дечки, утре полагаме Економика (усно) кај Александар Стојков. Дали може да ми кажете мислење за професорот и искуства. Фала ви однапред.
Родна зависи како е расположена, со Тина си на чисто. Според мене Тина е подобрс опција, ако имаш учено секако положуваш, независно од нечие моментално расположение.