Да прашам како е на писмен испит по Административно, на што треба да се обрне најмногу внимание од материјалот, што најчесто се паѓа дали има прашања што се повторуваат на испит од претходните сесии ? Ќе ви бидам благодарна на тие што имаат полагано за секоја дополнителна инф.
Дали некој може да ми каже Економика за прв колоквиум,кои прашања ги имавте на колоквиумот,каков беше лани?!
Дечки каков ке е колоквиумот економика кај Шапкова, вовед кај Спасов, социологија и историја кај Мишо?
Јас сум прва година и ме интересира дали во групиве во кои што сме,остануваме и нареден семестар или пак се менуваат? Доколку остануваат истите,дали можам да поднесам молба за да се преместам?
Moze li nekoj da mi kade do koga moze da se iscisti e2 posto do utre e terkinot za zaveruvanje dali postoi sansa da se iscisti do januar i posle da zapisam zimen semestar ?
Дали полагал некој Јавно мислење кај Каракамишева да ми каже како да се снајдам да учам од скриптите?
Дали може некој да ми каже дали е подобро усно или писмено да се одговара кај Кандикјан? Какви прашања дава?
karolinaristovaaasterud@yahoo.com Валиден и е, има пуштано на нашата координаторка од овој е маил, да не имаш утнато нешто. Многу грешат кај а, бидејќи со 3 а треба.
Zdravo ima li nekoj so e zapisan e2 semestar ako ima pisete mi vo poraka da ve prasam nesto ? Nie so sme e2 semestar ke moze li da Gi polagame predmetite od tretiot sematar ?
Дали некој со Е2 продолжил слободна или пак на некој му правеле проблем и не му ја продолжиле пошто несмеело со Е 2