Девојки дали знаете семејно и наследно и административно право дали ќе има и кога ќе има онлајн предавања? Јас не сум член на ниту една група на фб и затоа не знам.
Здраво, дали некој од Новинарство или Односи со јавност има полагано Основни институти на јавно и приватно право кај Тина? Да ми каже што треба да се учи најмногу, какви прашања поставува, како е за поминување?
Дечки, дали има некој тука што магистрирал веќе? Ме интересира што точно треба да се направи по одбраната, дали се поднесува барање за изработка на диплома и дали се плаќа за истата?
Електронски имаш рок уште утре да внесеш, а пријавата треба да се однесе на денот на испит.Студентски работат, ама не сум сигурнa за саат.
Знае некој дали и утре може да се пријави во iknow и дали ако пријавам во една декада можам да сменам во друга потоа
Здраво! По пауза од 15 год ги продолжувам правните студии од петти семестар Ќе ве замолам за инфо за предметите Облигации и Финансово, со намера да ги полагам во оваа сесија. Фала
Nekoj sto e zapisan na odnosi so javnost da kaze kako e so predmetite i dali e polesno od pravni studii?