Дали има некоја мама Кирби да ми каже како да исчистам гарнитура? Звучам може смешно ама немам упатство свеки ми ја даде на некој период, а на нет не можам да гледам, многу ми е нафрлено Фала
Дали некој користи или ги има користено овие две правосмукалки и доколку да, ако може да ми каже како ви се покажаа... МАКС ДОМИНО Њ006 и VIVAX VCC-2000 WP или доколку знаете некој подобар за поголеми простории?
http://www.topshop.com.mk/rovus-uvacuum-3vo1-pravosmukalka/ Ја има ли некој користено? Дали убаво чисти и дали е како другите рачни правосмулаки што малку им трае батеријата и нонстоп треба да се полни?
irena .1 , Дали уште ја користиш истата паравосмукалка, а доколку не, кој и е недостатокот на арника бора 4000? Сакам да ја купам , а некаде прочитав дека и мал моторот а има голем број вртежи и дека заради тоа многу се загревал моторот и истиот прегорувал?
И јас истото го имам слушнато. Нашата ете се погоди, уште ја користам. Обавезно еднаш неделно, некогаш и повеке пати. Мене ми е ок, ми ги задоволува потребите. Да можам да си дозволам би купила кирби место оваа и само тогаш би ја сменила, ама не можам па арника ми е супер.
Според постовите што ги имаш пишано погоре , ако не сум грешка ја користиш 4 години и си задоволна, значи сепак е добра . Инаку истата ја порачав, па ќе видиме .
Да, околу 4 години. Толку сме во станот, кога се вселивме ја купив. Може имав срека, незнам. Но ете си работи.
Irence ja zedov istata pravosmukalka i zasega e dobra. E sega eden sovet kruzniot filter pod kanisterot kako go cistis? Vo upatstvoto so pravosmukalkata nisto ne pisuva za toj filter i neznam sto da mu pravam,,zasega e dobar za ponatamu ke vidam
Здраво си направив проблем па совет ако може. Имам обична правосмукалка не е со кеса туку таков филтер што се тресе при чистењето, ми се појавија бели црви како ларви во кујната и се зафркнав со правосмукалка ги фатив. Е сега како да ја исчистам неа дали може да го измијам филтерот со топла вода и средство или ќе ја расипам? Има некој начин?
Ја купивме пред две три недели. Супер е. Моќноста, влечењето, не е многу бучна, не пушта прашина, со сад е (не е вода или ќеса), има неколку додатоци како и четка за тресење (за оние теписи што се со подолги влакна). Ептен сме задоволни, а и цената не и е превисока за квалитетот. 6200 денари ја земавме. Ја има некаде и поефтино (сетек и нептун доколку имаш клуб картичка или happy картичка) отпосле видов.
Нас ни рекоа дека не би требало да се мие филтерот туку само сунѓер ако има. Можеш да го однесеш ни рекоа со компресор да се издува на некоја бензинска така ни препорачаа за чистење на филтерот. Само со суво(воздух), не со вода.
истата ја имам многу е тивка а влеце многуу ама јас несвесно усиса вода во вц -то и ми смириса дека ич не ни помислив дека е проблем се извадов од неа три пати премив се суво вракам назад ама ми мириса мислиш има внатре глушец умрето дајте чаре како д аја оправам оти инаку неможе ти чистиш а дома ти мириса на мрша ако не ја управам ке ја фрлам
измиени се филтрите и не мирисат они три пати се миени внатре мириса правосмукалката ја отворив да видам да не има нешто некоа животинка нема ништо