Здраво, дали некој има бош правосмукалка? Како е задоволен? http://www.agrotehna.com.mk/ShopDet...00&l=MK&q=&SupplierArticleID=BGL3B210&Action= се мислам за оваа... убава цена има
Мајка ми има таква убаво мети. Јас имам Шарк Навигатор и можам со сигурност да кажам дека Шарк Навигатор е далеку подобра правосмукалка.
Здраво девојки дали некоја од вас има користено правосмукалка на вода како од фотографијата оти Шарк ми се расипа и додека е на поправка ми треба друга правосмукалка и се мислам ваква да земам од Техно маркет. Ви благодарам однапред.
Ваква иста имавме само од друга фирма, теписите ги креваше колку јако влечеше. Долго ја користевме и мислам некои пластики се скршија, па си купивме нова.
Искуство со правосмукалката Rovus Storm Vac од Топ Шоп? Дали има добра моќност на всмукување? Сакам да ја заменам класичната, со полесен модел за ракување, а стик правосмукалките изгледаат практични.
Жени ми треба помош Имам шарк правосмукалка и сум презадоволна ама сакам робот, со две мали деца немам баш време за секој ден со шаркот, сакам да ја користам оваа еднаш неделно а роботот секојдневно. Ве молам за препорака, до 25.000 ден макс.
Здраво женски, дали може да ми предложите добра стик правосмукалка за секој ден само не од топ шоп и арника ви благодарам