Mislam deka ne se bash najdobri za na debeli pufkasti tepisi. Jas koristam na mazni tepisi i laminat prekrasno funkcionira
Ја гледав сторм вак од топ шоп сега е на попуст, па што мислите? Добра ли е, земав нов тепих таков бушав како јамболија што е, и секој ден детето што јаде лом прави со ронки никако неможам да дочитам, оваа добро ли вшмукува за секој ден?
Здраво, треба да купам правосмукалка гледам на нет дека има некои попусти сега оваа недела па ќе ве замолам некоја да ми препорачате од која сте најзадоволни ми треба некоја добра зашто со две мали деца нон стоп има секаква чудо по дома за чистиње.
Mислиш на онаа од елипсо што е 2200 бидејки баш сакам да зеамам некоја маала така за секојдневна употребат
Искуство со Rovus Nano Multiuse, за секојдневна употреба но и за потемелно чистење, сепак соленка и е цената. Ми треба лесна и практична, да не биде со црево и тешка, од самата помисла да ја склопам да ја влечам ми се губи желбата за чистење, посебно кога треба само трошки да соберам
Може ли да ми кажете искуство, се размислувам меѓу karcher, philips и shark navigator. Можам да земам на рати па сакам да земам нешто што нема да имам заебанции долго време. Имам чистач на пареа и рачна правосмукалка за секој ден околу децава така да барам нешто екстра јако.
Јас дома ја имам Shark Navigator лесна е за употребување лесно се чисти. Ја користам беквално секој ден метам и секој ден канистерот е речиси полн. Посебно почнав да метам секој ден откако ми се родија децава. Метам килими, душеци од спалните, гарнитури све. За повеќе информации ти пишав во разговор.
Jas imam na Xiaomi bez kabel i e prelesna i praktichna za sekojdnevna upotreba, samo jas go imam najstariot model shto e poslab vo mokjnost no sosema dovolno si ja vrshi rabotata za sekoj den osobeno za prashina, vlakna od milenici, troshki, i odlichno sobira na kreveti i tkaenini. Toj model e okolu 8.000den ponovite koi veruvam deka se mnogu podobri se malce poskapi, no baterijata drzhi 30-45min i e lesna okolu 1-1.5kg