Инаку јас имам Shark, баш за секојдневна употреба не е, тежок е. Затоа барам нешто полесно, за да поминувам секој ден. А за квалитет за чистење е предобар. Јак е доста.
Па добро, тоа се веќе разни искуства и гледишта. Затоа што е тежок. Зависи и колку време имаш. Јас немам време да се тегнам со неа постојано. Мене ми треба нешто набрзина да поминувам, особено кога сум сама со бебе нон стоп, не ми се влечка со неа.
Јас имам 3 бебиња па не ја влечкам е сега ми е скршена ногава па се караме нон стоп со мајка ми оти мети со старата секој ден и мене ме нервира, а неможам да станам ама тоа е ќе се трпи некако.
Јас ја зедов некни, повторно имаше акција со 30 дена тест период. Овие неколку дена што ја имам, уште ми е на тест дали ке ми стигаат тие 30 мин работа, а инаку е СУПЕР, за трошки собирање на пример одма после јадење, така најубо можам да ја опишам. Инаку ја имам Шарк навигатор и нормално нема таква вшукувачка моќ но сепк собира трошки, влакна од коса, пуфчиња од облека итн. и плус ја бери сегде кај шо не ја бери шаркот. Уште ја тестирам па ке пишам пак
Ги има некој правосмукалкиве на Арника? Искуство? Сакам ваков тип правосмукалка, оти мислам дека е многу практична за секојдневна употреба, а бидејќи дома немам теписи не ми е потребна којзнае каква моќ. Споделете искуство и со други марки од ваков тип правосмукалки, ама да не се прескапи. Не ми се даваат многу пари за ова. https://www.tehnomarket.com.mk/product/29291175/arnica-merlin-pro-l-stik-pravosmukalka https://www.tehnomarket.com.mk/product/29286372/arnica-tria-1500w-stik-pravosmukalka
Оваа општо е слаба, за такви теписи нема да ти брка работа. Ова е за мазни површини колку трошки да собере.
Јас сум многу задоволна од мојата, Xiaomi. Ја пуштам на секој втор ден. Освен што усисува има и опција џогирање. Било која од добар бренд да ја одберете нема да згрешите, цените се движат помеѓу 400 и 600 евра. Тие што се евтините што ги продаваат по сомнителни ФБ продавници за 50-100 евра се играчки, не се лажете по нив.
@minne992 со здравје да си ја користите. Дали ќе може да ми дадете совет, дали покрај робот правосмукалка ќе имам потреба од обична правосмукалка. Треба да купуваме па ми треба совет од некој кој ја користи по дома. дали xiaomi робот правосмукалката е доволна?
Секако дека ке ви треба нормална смукалка. Јас немам другарка ми има ама арам пари појке како играчка и е
Девојки јас да пишам резултат од мојата потрага по правосмукалка. Се мислев, замарав членки и сакав да купам karcher но од технички причини морав да одберам од сетек па одбрав Philips FC9334 / 09. Практична е, моќна, не е многу гласна, можам да ја држам со една рака а со друга да соберам пајажина на плафон или скали да поминувам што ми беше битно. Презадоволна сум. Ете да стои тука ако некој се размислува