Мојата дома ми е Самсунг, лани си ја купивме. Со филтер е, многу е удобна, лесна и чисти све после себе (и после нас)
Имам цептер правосмукалка од постарите типови до сега добро работи само што ја нема опцијата за перење на лице место.Ја користам еднаш неделно и поминувам се со неа,иако после тоа се осеќам како да сум копала на нива .Имам и дена обична на ЕИ Ниш,и како што гледам при крај е со животот. Ќе морам да ја променам.
Имаме некоја огромна машина(незнам која марка е),дури и неличи на правосмукалка,која работи на вода,како поефикасно и поздраво решение.Има огромен сад,во кој ставаме вода,и тука се филтрира прашината,и ја користевме некои си 6-7 месеци и фино лепо ја спакува во кутија мајками и сега зафаќа простор.Мачно е нејзиното одржување,секое делче се вади поединечно и се мие,а тоа одзема и многу време и е навистина гадничко да фаќаш.А ја платија скапичко,над 7000-8000 денари. Оваа ја заменивме со практична и секојдневна,на самсунг,иста и боја како на сликата на Ј.Ивановска и сме задоволни,иако правосмукалките се најомразениот мој дел од генералката.
овој го користиме и е супер, работи на вода во која обавезно ставаме орнел, многу добро чисти и воедно ја освежува просторијата, кога го миеме водата е црна ќумур како никогаш да не сме чистеле, а 2 пати во неделата чистиме, кај него мал проблем е миењето доколку не се измие смрди труе, ама врши голема работа. :up: преку недела чистиме со обичен.
незнаев каде да го поставам прашањето па еве овде, кој сервис ќе ми го препорачате за перење на теписи, ама да имаат испорака и да ми ги земат од дома, студент сум во скопје и незнам како да го изведам сето тоа! која цена е од прилика за м2? Ви благодарам!
Има сервис во населбата Бутел,и таму последно ги имавме однесено теписите.За 2 огромни тепиха(точни димензии не им знам),наплатиле 450 денари,ама ние си ги однесовме.Ако можеш снајди се со некоја другарка/другар со кола,или такси земи,мислам ке си задоволна од услугата. Ако ти фаќа око,ке ти пишам во лп каде поточно се наоѓа,да не правам тука реклами и да не сме офф топик.
и јас имам таква иста Rainbow потполно истата , ама пред некое време малиот од сестра ми го скрши садот за вода и сега незнам кај да купам таков сад за вода!!! инаку прекрасна е машината ама не е за секојдневие , јас за секојдневно цистење користам една од мајка ми , престара е , од време на дедо ное и имам на план нова да купам некоја евтина до 2500 макс колку онака !!!! некој ако знае за проблемов со Rainbow садот нека писе плс
Зошто не појдеш до претставништвото? Се наоѓаат во склоп на трговскиот центар Три Бисери долу во подрум. Спојлер Реинбоу Центар адреса: бул.Јане Сандански 9-а/10 место: Скопје телефон: (02) 2465 694 локација: Аеродром п.с. Ти препорачувам да си земеш мало правосмукалче како моето, во Крусел во Бисер е околу 2500 денари и е ептен мало а сепак моќно, таман за секојдневно усисување.
ти благодарам мнооооооогу !!!!! се јавив 3700 е малку скапичко ама тоа е , а за оваа што викаш 2500 баш ке побарам ми одговара цената ептен фала најмногу
Купи си го садот, машината е греота да не ја користиш! Инаку чудно ми е како успеало едно мало дете да го скрши, а толку е цврст!
Јас можам да ти препорачам еден дечко Горан од Момин Поток што пере теписи. Преубаво ги перат! Инаку има навистина ниска цена за услугата и работи веќе доооолги години. Ние, а и многу наши пријатели переме таму теписи, грешка никојпат немало! Плус за перење користи вода која не е хлорирана и веројатно во тоа е и дел од тајната што секојпат теписите се беспрекорно испрани! Ако си заинтересирана ќе ти дадам број по пп.
Кога отидовме да купуваме правосмукалка, отидов со мисла да купам некоја со воден филтер. Кога отидовме во Нептун, продавачот беше срцка и ме разубеди да си земам правосмукалка со контењер за отпад. Чиста работа. Чистиш, го исфрлаш отпадот, го миеш контењерот, и толку. Ни кеси, ни вода...дури и не мора по секое чистење да се мие. Одлична! Топло ја Препорачувам Вака се чисти;
Ние дома имаме провосмукалка на вода мн е ефикасна,мн лесна за чистење и се нај нај Кога чистам и ставам ленор толку убаво мирисаат просториите што просто не ти се излегува од нив И тоа феминки ајде се читкаме
Мајка ми ја има таа од Топ Шоп, заборавив како се викаше Во глобала задоволна е од неа, а и долго трае. Многу го сакам мирисот на ванила кој го става во неа
Jaс овде во скопскава дома имам една газдите што ни ја оставија и плачам за нова.. башка, треба да се менуваат тие кесите (купувам од пазарчето Буњаковец) и не смука убаво, не влече... па кој знае колку е стара, сигурно и други студенти и ваѓале душа..
Јас дома имам правосмукалка од оние на цептер со вода што се ,ја имаме негдека 6-7 години и презадоволни сме од неа
ако сакате правосмукалка да пере теписи ке ти ја препорачам aqua filteg на ЛИВ Е јас ја имам, дома и задоволна сум све чистам со неа и гарнитура,теписи,мебел,душеци...ја купивме околи 10:500 од електромеханика од струмица а има ја и во нептун ако сакате расгледајте но навистина нема да згрешиш имаш многу работи во неа помали делови за теписи поголеме филтер црево
Имам некоја тешка правосмукалка и повеке ми прај терет отколку што чисти...Значи воопшто не ми е проблем чистењето на деловите на правосмукалката само таа да биде силна и буквално ,ама буквално да ми го поткрева тепихот кога ке усисавам..Тепихот ми е бел и рељефен и никако да го дометам и дочистам па следи многу нервоза за на крај да ми дојди да ја фрлам и правосмукалката и тепихот низ прозорец Воопшто несум задоволна од исходот на метењето и под најхитно ве молам да ми препорачате некоја солидна но не прескапа иначе КИРБИ ми е прв и единствен избор меѓутоа е прееескапа за мене
Предходно користев Правосмукалка од Dirt Devil, и работата беше за тие пари толку . Првите неколку месеци ај некако беше ок, али после функционираше демек, али премногу лошо. Еден ден го оставив мојов дома да чисти. Некаде на среде изгубил трпение, и отишол до најблиската продавница за бела техника и купил AEG Супер квалитет и најбитното е дека потивка правосмукалка не постои.