Во Сет-тек без пари да ми дават не би земала... Може е најдобра правосмукалката, мое мислење врз основа на лично искуство со нив, може да е размонтирана и внатре е фуего а однадвор филипс каросеријата пример лупам, од Сетек такво нешто очекувам ... п.с Еве погоре имаш искуство скорашно од членката со сетек.. Со среќа!
здраво дали некој имал искуство со Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus сакам да слушнам коментари бидеќи нее баш ефтина а ми треба стик правосмуклака што добро влечи а да нема кабли
https://www.xiaomistore.mk/index.php?route=product/product&path=72_74&product_id=272 Ја има ли некој оваа робот правосмукалка? Ја меркам веќе цел месец,а ми одговара со цена и со карактеристики
Женски кој ја има правосмукалкава да ми каже како го одржувате хепа филтерот, да ми кажете да не грешам јас некаде. После усисување го тресам и мијам под млаз со топла вода и го ставам убаво да се исуши на сонце или со фен. А еве сега 3 пат веќе треба да купувам нов филтер. После 1 месец користење потешко влече, не собира трошки.. а штом купам нов филтер топ си е, си работи убаво, до некои 3,4 миења на филтерот и после пак иста песна..
Не, изгледа сум утнала во пишувањето. Хепа филтер валда не е ова? Ова е обичен филтер? Дека ова ако не го мијам ,не знам дали ќе всмукува воопшто За ова прашував..
хепа филтер е тоа, како што кажав горе собира само невидливи работи, и не се мие со вода, се упропастува така, се мења на одредено време овој помал ми изгледа може и на 6 месеци да е, види во упатсво за употреба дали пушува.
Здраво, дали некој знае каде би можела да најдам резервни делови за Shark navigator правосмукалката од Топ шоп? Фала ви однапред
Јас порачав од Алиекспрес, стигна за месец и пол, кај нас нигде немаше. Само шо ми стигна (пред 2 недели) почна да ми излегува страна на фБ која ги нуди сите делови, само не ми текнува точно како беше. Чим ја најдам ќе ти пишам. Едит: Еве ја најдов