Да се надоврзам погоре, чистат ли општо робот правосмукалките, вредат ли за парите? Да не е работата после нив пак да чистам ?
https://setec.mk/index.php?route=pr...10160&product_id=77450&mfp=manufacturers[181] Мислење и совет за оваа правосмукалка од сетек
Јас имам Roborock S8+ ја земав од Нептун ама сега гледам дека ја немаат. Дома почисто никогаш не ми било! Имам scheduled чистење, преку 1 ден е наместено, смука и џогира, имаш и 3 нивоа и на смукање и на џогирање. Кревам столици на маса, пуштам трошки по земја намерно, коа бришам прашина ја тресам крпата на земја, го пуштам и доаѓа, чисти све и си оди дома и се чисти сам! Се пика кај ќе стигне (и кај му е место и кај не му е), чисти под гарнитура, под работна маса си нашол отворче и се пикнал. Се преродив искрено од коа земав, за секоја препорака. Единствено нешто ако е покапано и засушено нема да го фати убаво со џогирање, ќе мора да се фати со рака. После готвење у кујна го пуштам, и свети сѐ - абе душичка
Чистат, ама заборавив да кажам теписи уште немам ставено. Инаку може и 2 3 недели да не пуштам правосмукалка и џогер обични. И дома ми е све на ногарки кујна, плакари, кревет, гарнитура и фаќа све под нив и секое ќоше.
Размислувам да земам Шарк правосмукалка ама никаде неможам да најдам на топ шоп... Тргната е од продажба или јад неможам да се снајдам?
Ја немало 2 години веќе во Македонија. Пред 1 месец се јавив во топ шоп да прашам каде ја имаат, бидејќи на нивната страница ја немаше и вработената ми кажа дека повеќе од 2 години ја нема, исто како и нутрибулетот. Ептен се разочарав
И јас се разочарав ептен. Да,ако некој знае правосмукалка да е слична како шаркот нека пише и јас сум во потрага сеуште
Ваква имам моментално. Марка Ровента. Супер е. Убаво чисти и не е многу бучна. Барав правосмукалка исклучиво со канистер. Не сакам со кеси внатре, ниту правосмукалки на вода. За картичката можеш да аплицираш на страната на Техномаркет.
Ја купив истава правосмукалка, пред 3 години (освен ако не е оваа понов модел) и ја користев една година, па и ја дадов на свекрва ми. Ако немаш по дома теписи е ок, иначе на теписи чистењето ми беше доста тешко.[/QUOTE]
здраво, шаркот за жал пушти душа, сега барам правосмукалка. Оваа е 16000 ден, ја думам… за со куче дека сум ми треба поарна некоја. Искуства ве молам
Веќе ако даваш толку многу пари, барем земи си миеле од негде ако има да ти донесат. Докин немаат. Шмука дига уште како прв ден, иако 5 години ја траскам насекаде.
Имав Филипс порано, многу лоша марка на правосмукалка се покажа, никаков капацитет. Види си нешто друго.