Здраво, фала за препораката. Дали чисти лесно влакна од теписи? Сите правосмукалки што сум ги имала имаат проблем со тоа и мора да ги собирам со рака.
Чисти да, јас во сите соби имам чупави теписи а никогаш не сум ги вадела од рака на самата правосмулалка. Претпоставувам дека ќе треба некогаш да ја отворам и темелно исчистам. Единствено го празнам садот со ѓубре после секое чистење, а на неколку недели рачно го перам филтерот, само со вода. После се суши цел ден на сонце и е спремна пак
Сакам да купам рачна правосмукалка, само не сум сигурна за јачината, мислете дека 300W ќе биде ок за секојдневно користење или ќе биде слаба? Секако за теписи имам обична, рачната да ми биде само за ламинат?
@LadyR, сакам да те прашам за Дајсон стикот, дали цело време ја чуваш батеријата на полнач и која програма ја користиш за чистење?
Zdravo. Sakam da si zemam bezicna, mm me predomisluva za baterijata mu bilo sumlivo, sto koga ke se raspie baterijata ili slicno kade nova da se najde? Kakvo iskustvo imate? Inaku imam Shark Navigator 8 godini masta i ja izvadiv i nema podobra pravosmukalka za mene ama pocna mnogu da pregreva motorot (najverojatno). Dali znaete kade ima servis za nea ili nekoj sto poprava?
Во однос на бежична, има правосмукалки за кои се наоѓаат и нови батерии. За шаркот јас ја носам на сервис во продажните салони на топ шоп, тие ја испраќаат во нивниот сервис. Јас ја имам 7 год и исто маста и ја извадив, почетокот на летото сменав мотор, од тогаш, два пати откажа папучата, нешто ко да не е то то. Со парите шо ги дадов ќе купев деуга правосмукалка ама јас едноставно не знам да управувам со др правосмукалка, шаркот ми е незаменлива.
Ne mi tekna za top shop, bas ke odam. Isto i jas kako da ne mi e usisano dobro so druga, sharkot si e shark
Preporacajte mi dobra bezicna pravosmukalka, lesna a voedno I dovolno mokna. So sto ke mozam da pomonuvam I tepisi....
Усисивач стик на пареа низ Ск? Или некоја помала? Пошто нов ни е усисивачот. Или дали може со Цептер усисивачот овака?