Дали ја има некоја правосмукалкава да ми каже дали е доволно моќна за теписи? Rovus Storm Vac V3, на акција е моментално околу 2400 во ТопШоп
Играчка за мали деца е.... Како да чистиш со тие рачните апаратчиња за трошки, така ми зафаќа место дома.
За теписи не е,ама за ламинат,паркет ќе ја биде. Јас ја имав,ама некако многу брзо ми се скрши,слаба е пластиката,ја фрлив..некаде околу 2 год.ја користев.
За мали простории да, мегутоа не собира многу и дефинитивно не на теписони. Сум чистела после неа со џогер, си има прашинки. А со малото да поминеш само на одредени места ок е.
Предобра! Ја имам јас, одлично влече навистина. Многу луге околу мене имаат Rowenta и сите се задоволни ги послушав и не се покајав. Лесно се чисти, едниот филтер можеш и во машина да го переш. 10/10
Здраво, да ми препорачате стик правосмукалка до 8000ден добро да влече на тепих и да е со кабел не батериска. @mariz дали си уште задоволна од твојата, го гледав баш тој модел.
Врши работа за трошки во кујна, за на кревети и ситно правосмукање (за тоа и ми беше), влече океј ама 2,3 пати прегреа (а не усисавав долго), оно работи после пауза ама како фен што прегрева така и оваа. Плус филтерот е зезнат, често бара чистење (хартиен е), незнам и дали воопшто има резерва да се купи. Јас го правосмукам со кирби да го исчистам
Zdravo. Se izvinuvam, nemam mk font na telefonot. Nekoja dali ima karcher pravosmukalka, da spodeli iskustvo? Ako moze i slika od modelot koj go imate? Imav Shark ama se rasipa, baram nesto slicno, da e dobro za tepisi i vlakna.
Можда ја зеде веќе, над 10 години ја имаме, нема што нема поминато, и еве ја уште работи топ. Дури и реновирање преживеа како ништо да не е
Одлична е, нема да погрешиш, мана е што е краток кабелот иначе влече ептен, крева теписи. WD3 ја имам веќе пет години.