Некој да сподели искуство со правосмукалкава на Bosch? Барам солидна стик правосмукалка докај 12000 денари максимум, на оваа цената и е супер а башка е Bosch, па некој ја има да каже дали е добра. Или било која друга да ми препорачате до таа цена, tnx.
Да споделам мое искуство. Ја купивме бежичната на Black + Decker (BHFEV182C) 18V правосмукалката. Многу лесна за употреба, воопшто не е тешка. Супер усисава, има мало кантиче каде што се собира се што вшмукува, лесно се чисти. Доаѓа со два дела, може да се користи како мало за кревети, кола или ќошеви или како долг стик за теписи и ламинат. Дома ни е скоро се во плочки или ламинат, имаме некои 4 теписи во дневната, кујната ходникот и спалната. Феноменално собира влакна. Плус друг момент што многу ми е допаѓа, имаме мало дете и дали за грицкање или што и да е постојано троши позади него. БУКВАЛНО 1 секунда, земи усисај, врати на место. Јас мислам дека е најдобриот производ што го имаме до сега земено. Може да се усисава до 1 час без проблем. Има три нивоа слабо, средно и најако. И да е на слабо супер усисава. На батерија е, си покажува кога почнува да се празни батеријата, кога е при крај и кога и завршува. Полнењето е на полнач, не повеќе од 2 часа. Ја има и на Ананас, јас ја земав од таму со промоција. Ви проследувам и линк https://ananas.mk/proizvod/black-de...stvo-4-vo-1-1x2ah-powerseries-extreme/3228750