Имам gorenje правосмукалка, и тоа релативно нова. Многу убаво работи и ми прави мерак што не е со вреќичка, туку со пластичен дел кој повремено се празни и се мие. Чиста работа.
Kaj majka mi imavme dve Vakva , samo neznam dali e od bosch firma ili od druga , isklucivo so kesa raboti , i majka mi e prezadovolna od nea iako poradi mene morase da ja zeme i ovaa koja fakja prasina momentalno Mene iskreno ovaa prvava mi sozdava problem koga raboti , se gusam , i moravme da ja zememe i rovusot , koja pak ne vlece dovolno mi se cini , no sekako vrsi rabota , a i ova usisivacce e mnogu prakticno za vo kola i za nesto sitno da ne uklucuvas tolkav usisivac za dve tri tronki
Ја користам правосмукалката на цептер и сум задоволна само многу време ми одзема за чистење. Ако чистам 15 минути со неа 20 минути ги мијам филтрите
Pa iskreno dolgo vreme gi imame rovus , edno dobri 5-6 godini , handy vac e koristen recisi 4 godini , ama ne konstantno sekoj den , onaka za vo kola ili za nesto sitno ako ti se issipe nekade ( kako sol , seker itn ) neznam kolku e da go kupis posebno , moite go zemaa na moe insistiranje , zaedno so golemiot rovus , mislam bea okolu 15-18 iljadi togas ( ne me fakjaj za zbor okolu cenata ) .. Malku e macno za cistenje bidejki nema hartieno kesice , tuku e direktno vo samata plastika kaj otvorot za crevo i pri cistenje cela prasina moras da ja istreses i vratis na sebe od platnenata zastita za motorceto . Ama za sitni raboti e prakticno i toa mi se dopagja kaj ova usisivac-ce
Јас ја имам на Беко,не ја земав многу скапо,одлучно чисти,на вода е,ја истурам водата ја ставам под чешма и чиста е за минутка.Некои се жалат дека мириса садот за вода,јас ја користам повеќе од година и никаков проблем немам.
H2O Powerx – Чистач на пареа - правосмукалка 2 во 1 дали некој го има да сподели искуство?Добар ли е како Шарк, подобар или полош? Се мислам дали да го купам, сакав Шарк ама нема.
Предложете некоја квалитетна правосмукалка, што ќе трае доволно долго за цената што ќе ја платам. И секако убаво да смука шо е најважно. Ниту една правосмукалка не ни се погоди.
Јас ја имам арника бора 4000. Ептен ми е погодена. На вода е, но канистерот за вода е помал и практичен. Не е од оние гломазните па се лом да направиш дур го очистиш. Има јачина 2400 вати, што значи влече ептен убаво. Мене ми е ова баш важно. И шипката е метална, не пластична. Ептен битно зошто до сега две пластични дршки имам средено.
Јас имам правосмукалка беко на вода и сум премногу задоволна ..... многу убаво смука.... има јачина 2000вати...
Ја има во сите продавници за бела техника, јас ја купив од нептун. Пред две години беше околу 5000 ден, сега незнам колку е. А има и понови верзии. Оваа е арника бора 4000, сега има и 5000 и 6000 модел.